15 Haziran 2021 Salı

BEYKOZ 1908 A.Ş. TAKIMINDA ALİBEYKÖYSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI


TFF Bölgesel Amatör Lig Marmara Bölgesi 1.Grupta 3.Hafta karşılaşmaları Yarın ( Çarşamba ) günü oynanacak iken Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı son çalışmasını Beykoz Stadında gerçekleştirdi.

Sezonun ilk maçında Cevizli Anadoluspor karşısında aldığı galibiyet ile güzel bir başlangıç yapan Boğaziçi Ekibi Pazar günü Bağcılarspor maçından şanssız bir mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Sarı-Siyahlı ekipte Alibeyköyspor maçının son çalışması yağmur altında gerçekleşti. Antrenman öncesinde futbolcularına özel bir konuşma yapan Teknik Direktör Ergun Ortakçı, " Bu maçın önemini uzun uzadıya anlatmaya gerek yok. Camianın bizden beklentileri ortada, her şartta bizim ardımızda duran cefakar bir taraftara topluluğumuz var. Bu andan sonra geride kalan maçın skoru üzerine konuşmanın anlamı yok, önemli olan herkes gereken dersi çıkarmış olsun. Alibeyköyspor maçından galip dönmek istiyoruz. Diğer yandan diğer maçtan çıkacak sonuç da ortada. Alibeyköy Stadından çıkaracağımız galibiyetin anlamı çok büyük olacaktır. İddiamızı her ne olursa olsun son iki haftaya yani Beykoz Stadındaki maçlarımıza taşımak zorundayız " diye konuştu.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Pazar Günü oynanan Bağcılar maçında gerilimli ortamda Kırmızı Kart gören iki futbolcunun cezaları da açıklandı. Buna göre Şenol Tütü 3 maç, Yedek Kulübesinden Kırmızı Kart Kaleci Muharrem Yüksel ise 5 maç ceza aldı.

Sarı-Siyahlı ekipte Alibeyköyspor karşısında Teknik Direktör Ergun Ortakçı'nın kadroda revizyon yapması bekleniyor...sakatlıkları bulunan oyuncuların biri dışında maça çıkacak durumda olduğu bilgisi edinildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder