7 Haziran 2021 Pazartesi

BEYKOZ 1908'DE ERGUN ORTAKÇI'DAN İLK MAÇ ÖNCESİ SON MESAJLAR VAR


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı 2020-2021 Sezonu maçlarına gecikmeli de olsa başlıyor...9 Haziran Çarşamba Günü Saat 17.00'de Beykoz Stadındaki ilk müsabakada Cevizli Anadoluspor konuk edilecek.

Sarı-Siyahlı ekipte yarınki ( Salı ) ter idmanından önce son çalışma gerçekleşirken futbolcuların oldukça istekli olduğu gözlemlendi.

Cevizli Anadoluspor karşısına çıkacak kadro hemen, hemen Teknik Direktör Ergun Ortakçı'nın kafasında şekillenmiş görünüyor.

Türk Sporunun Alt Liglerdeki Şampiyonluk yaşamış tabiri caizse kurt hocalarından olan Ortakçı Hoca, Cevizli Anadoluspor kadrosundaki isimleri de bilen biri. Öte yandan her iki takım sezon hazırlıkları kapsamında Beykoz Stadında özel bir maça da çıkmış idi.




Türk Sporunun 113 Yıllık Tarihi Çınarlarından biri konumunda olan Beykoz Takımı yıllar süren gerileme sürecini tamamlayıp bu sezon ile birlikte üst liglere tırmanışa geçmek istiyor.

" Bu andan sonra sözün bittiği futbolun konuşulduğu anlara geçiş yaptık. Bizim açımızdan çok zor bir süreç idi. Geçmişte 100.Yılda Şampiyon yaptığım Beykoz ile bugünkü Beykoz arasında dağlar kadar fark var desem yeridir. İnanın bu kadar yalnız bırakılacağı aklımın ucundan geçmez idi. Hele ki yeniden profesyonel liglere çıkma şansımız varken. " diye önemli maç öncesi son açıklamalarına başlayan deneyimli hoca her şeye rağmen bu işe baş koyduklarının altını çizdikten sonra şu ifadelere yer verdi...




" Talip Kardeşim ilk gün çıktığımız idmandan beri bizlerlesin, her şeyi sende yaşadın biliyorsun. Ben ilk andan beri vereceğim her türlü mesajı fazlası ile verdim. Elimde 31 kişiden oluşan bir lig kadrom var, şimdi bunlar içinden bizi hedefe taşıyacak isimleri seçip önce 18 kişilik maç kadrosunu ardından ilk 11'i belirleyeceğim. Allah yardımcımız olsun, çok çalıştık, çok çabaladık...yeri geldi bir baba şefkati ile yeri geldi bir abi-kardeş misali bir yaklaşımımız oldu. Futbolcularım da bizler kadar heyecanlı, istekli...her takımda oyuncular Şampiyonluk Hedefi ile yerini almakta, bizde de bu fazlası ile var. İlk maçlar hep zor, stresli olur, biz her türlü duruma göre alternatif planlar belirledik. İlk golü atmak çok önemli, ancak bu demek değil ki saldırdıkça saldıracağız...Cevizli Anadolu karşısında sabırla, adeta bir dantel ören kişi gibi hassas, dikkatli ve konsantre halde müsabakada yer alacağız. " 

" Beykoz Futbol Takıma bu sezon bir kuruş bile katkısı olan bizim baş tacımızdır " diyen Ortakçı Hoca bu konuya da bir paragraf açarken, " Çok enteresan yaşanmışlıklar oldu, öyle insanlar yanımızda oldu ki, cebindeki ailesine harcayacağı rızkın yarısını verenleri biliyorum. İşte biz bu tür Beykoz Sevdalıları için tabiri caizse dişimizi tırnağımıza katıp Büyük Beykoz için mücadeleye çıkacağız. Takıma maddi manevi destek verenler baş tacımızdır " şeklinde konuştu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder