6 Haziran 2021 Pazar

COŞKUN BAŞKAN YİNE YAPTI YAPACAĞINI...HELAL OLSUN...TEŞEKKÜRLER

 

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımında 2020-21 Sezonu çalışmaları başladığında Çubukluspor Kulübü 8 futbolcusun Sarı-Siyahlı Takım ile idmana çıkması için göndermek sureti ile 113 Yıllık Tarihi Çınar'a adeta Can Suyu olmuş idi.

Birçok tanınmış sima, marka ve ismin Kulüpten benzetmek gerekirse " Vebalı " diye kaçtığı görmezden, duymazdan geldiği bir anda gelen bu destek unutulmaz...sonrasında yapılan transferler ile geçen Cuma günü 31 Kişilik Lig Kadrosu da şekillenmiş idi.

Tabii ki sadece Lisans işlemleri için yüksek bir meblağ TFF'ye yatırıldı...fakat burada da Coşkun Tosun Başkan büyüklüğünü göstererek Beykoz 1908 A.Ş. Kulübünden Yetiştirme Bedellerini almayarak gönüllerdeki yerini sağlamlaştırdı.


Konun ayrıntıları Beykoz Spor Kulübü Sosyal Medya Hesabından Kulüp Genel Sekreteri Alaattin Kılıç İmzalı bir paylaşım ile kamuoyu ile paylaşıldı....işte o açıklama

COŞKUN TOSUN’A TEŞEKKÜR

Beykoz Spor Kulübü’nde yönetici, futbol şube sorumlusu, basketbol şube sorumlusu, divan başkanlığı görevlerini üstlenmiş kongre üyemiz Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Sayın Coşkun Tosun’un; Onur Gündoğdu, Hasan Can Çetin, Ahmet Can Bayraktar, Recep Talha Çetin, Kürşat Güntay ve Furkan Ar’ın transferinde Beykoz Spor Kulübü’ne sağlamış olduğu destek ve gösterdiği fedakarlıktan dolayı (Yetiştirme bedelleri olarak 33.000 TL) şahsına ve temsil ettiği camiaya teşekkür ederiz.
Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Genel Sekreter Alaattin Kılıç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder