7 Haziran 2021 Pazartesi

HAYDİ HAYIRLISI BEYKOZ 1908'DE İLK HAFTA MAÇI ÖNCESİNDE TESTLER YAPILDI


TFF Bölgesel Amatör Ligde 2020-21 Sezonu Çarşamba Günü ilk hafta maçları ile başlıyor. Beykoz Stadında haftanın ilk günü hummalı bir koşuşturma vardı. Maç Kadrosunda bulunan futbolcular, Teknik ve İdari Kadro ile diğer görevliler Covid 19 Testlerini yaptırdılar.


Beykoz Stadında Özel bir Sağlık Kurumu ile yapılan anlaşmanın gereği öğle vaktinde gelen görevli ek, tek listedeki isimlerden Ağız ve Burun sürüntüsü almak sureti ile test işlemlerini başlatmış oldu.

TFF tarafından Bölgesel Amatör Lig karşılaşmalarında uygulanacak kurallar ve alınacak Covid 19 önlemleri gereği sınırlı sayıda izleyici belirlenen kontenjan doğrultusunda maçı takip edebilecek.




Futbolcu ve Teknik kadro dışında Kulüpler 15 kişilik ek bir listeye yazılacak isimleri stada alabilecek. Bu da gün boyu adını listeye yazdırmak isteyenlerin Kulüp Merkezini adeta telefon yağmuruna tutmasına neden oldu. 

İlk hafta maçını kaçırmak istemeyenler için Beykoz 1908 A.Ş. Yönetimi Müsabakanın İnternet ortamından canlı yayınlanması için Spor Vizyon Tv Kemal Özgüner ile anlaşmaya vardı. Aşağıdaki linkten 17.00 den itibaren Canlı anlatım ile karşılaşma izlenebilecek.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder