12 Haziran 2021 Cumartesi

İYİ PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ HAYRETTİN NUHOĞLU TBMM'DE BEYKOZ SPOR KULÜP BİNASINI SORDU


Beykoz İlçemiz ile ilgili konularda TBMM'de bu güne değin birkaç konuşma dışında hiçbir konunun gündem olmadığı bilinmekte idi. TBMM'de geride kalan haftada İyi Parti İstanbul Milletvekili konuşma yaparken, Beykoz eksenli o kadar çok konuyu kısa zamanda aktardı ki...
 

İstanbul Milletvekili Nuhoğlu'nun konuşmasında bir bölüm de Beykoz Spor Kulübü binası ile ilgili idi...Nuhoğlu, " Beykoz 1908 Spor Kulübü ülkemizin en eski kulüplerinden biridir, elinden alınan binası geri verilip başka imkanlarda sağlanmalıdır " diye konuştu.

İyi Parti İstanbul Milletvekili yaptığı konuşmanın son bölümünde Tarihi Beykoz Çayırının Millet Bahçesi olarak yapılma düşüncesinin olduğuna da atıfta bulunup, " Yandaşlara peşkeş çekilme hazırlığından vaz geçilmelidir. Beykozluların doğup büyüdükleri,  yaşadıkları ve çok sevdikleri kendi ilçelerinde huzur ve güven içerisinde mutlu olacakları şartların yeniden tesis edilmesi onların en tabii hakları olduğu düşüncesindeyiz. Beykoz'daki sorunların ve çözüm yollarının yerinde incelenerek belirlenmesi amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde Araştırma Komisyonu kurulmasının uygun olacağı kanaatindeyiz. Siyasi Parti ayrımı olmadan bütün milletvekillerinden önergemize destek vermelerini bekliyor saygılar sunuyorum " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder