11 Haziran 2021 Cuma

BEYKOZ MÜZİSYENLER DERNEĞİ YAZ'A MORAL PİKNİĞİ YAPARAK GİRDİ


Beykoz Müzisyenler Derneği, Riva yolu üzerindeki My Wedding Restoran&Kır Bahçesi’nde yaz sezonuna moral ve motivasyon içerisinde girebilmek için üyeleri ve aileleriyle piknik organizasyonu düzenledi.

Beykoz Müzisyenler Derneği Başkanı Ozan Derviş ve Yönetim Kurulu ile Dernek Kurucu Başkanı ve Yönetim Kurulu Danışmanı Ayhan Aydın’ın organizesinde My Wedding Restoran&Kır Bahçesi’nde düzenlenen pikniğin ana sponsoru AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç olurken, yine Beykoz’un yetiştirdiği iş adamlarından Aytaç Makina’nın sahibi Hayrullah Aytaç, Yağmurlar Gıda’nın Sahibi Özkan Ayduğan ve Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı Cafer Baş’da gün boyu devam eden Beykoz Müzisyenler Derneği Pikniğine katkı sunarak, günün daha farkındalıklı geçmesine vesile oldular.



Sabahın erken saatlerinde, Dernek Üyesi Müzisyenler ve Ailelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe, mesai günü olması sebebiyle müsait olan müzisyenler ve aileleri günün erken saatinde piknik alanına gelirken, çalışma şartlarını ayarlayabilenler ise gün içerisinde dönüşümlü olarak etkinliğe katılabildiler.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç ve İlçe Yönetimi, Önceki dönem Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mustafa Mamur’da pikniğe katılarak Beykozlu Müzisyenlerin yanında oldu.

Beykozlu müzisyenlerin sırasıyla sahne aldığı etkinliğin açılış konuşmasını yapan Beykoz Müzisyenler Derneği Başkanı Ozan Derviş, yaklaşık bir yıl önce kurulan, Beykoz Belediyesi’nin Karlıtepe Mesire alanında düzenlediği Sesiyle Sazıyla Beykoz programı ile adını tüm Beykoz ve dünyaya duyuran Beykoz Müzisyenler Derneği olarak, yaza moral ve motivasyon içerisinde girmek adına böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtirken, bu düşüncelerini AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ile paylaştıklarını ve kendisinin de bu etkinliğin sponsoru olmak istediğini belirterek kendisine teşekkür edip, akabinde geçmişte olduğu gibi piknik etkinliğine sundukları çeşitli ikramlar ile katkı koyan Beykoz’un üç önemli iş insanı olan Hayrullah Aytaç, Özkan Ayduğan ve Cafer Baş’a konuyu açtıklarında kendilerinin de seve seve sürece katkı koyduklarının altını çizip kendilerine teşekkür etti.

Piknikte bir teşekkürde mükemmel işletmesinin tüm imkânlarını Beykoz Müzisyenler Derneği Pikniği için sunan My Wedding Restoran&Kır Bahçesi sahibi Ömer Sevim’e, Personeline ve Beykoz Müzisyenler Derneğinin tabela ihtiyaçlarını bedelsiz yapan, piknik günü işletmenin tabela işleri için alanda bulunan Beykoz Sivaslılar Derneği Kurucu Başkanı ve Demiroğlu Reklamcılığın sahibi Mustafa Demir’e yapıldı.

Başkan Ozan Derviş’in ardından sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar olan süre içerisinde etkinliğe katılan protokol konukları da günün anlam ve önemini bildiren selamlama konuşmaları yaptılar.

Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı Cafer Baş konuşmaları sonrası AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve önceki Dönem Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ’ya Beykoz Spor Kulübü Logosunun bulunduğu masa bayrak seti hediye etti. Hanefi Dilmaç ve Ahmet Katırcı Cafer Baş’a hediyeleri için teşekkür ederken, Hanefi Dilmaç Beykoz Spor Kulübü’nün durumunu yakından bilen bir Beykozlu olarak bir şeyler yapılması gerektiğine inanarak, bu konuda çok katılımcısı olacak bir çalışma yapmayı planlayacaklarını ile getirdi.

Sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen etkinlik akşam saatlerine kadar derneğin üyesi müzisyenlerin canlı olarak yaptığı müzik ile son buldu.

Beykoz Müzisyenler Derneği Yönetim Kurulu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder