13 Ağustos 2021 Cuma

BEYKOZ'DAN SEL FELAKETİNE UĞRAYAN YERLERE YARDIM KONVOYLARININ GİDİŞİ DEVAM EDİYOR

 

Sel Felaketinin yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesi başta olmak üzere diğer ilçelere Beykoz'dan gerek Resmi gerekse de Sivil Toplum Kuruluşları tarafından yardımlar gönderilmeye başlandı.

Beykoz Belediyesi Arama-Kurtarma Aracı ve Ekibi ile diğer araçlarını Bozkurt'a gönderirken çalışmalar gider gitmez başladı. Beykoz Belediyesi değişik ihtiyaç maddelerini içeren araçlarını da dolduğu anda bölgeye göndermekte.

Öte yandan sivil toplum kuruluşları, şahıslar ve Beykoz'da yaşayan ikamet eden Kastamonulular ve Dernekleri başta olmak üzere birçok yardım aracı da değişik saatlerde bölgeye hareket etmekte.

Beykoz'da Değişik Dernek ve Grupların Sosyal Medya Hesaplarından yaptıkları duyurular ile yardımlar toplanmaya devam edilmekte. 



Bunlar içinde Boğazın Yargıçları Grubu Sosyal Medya Hesaplarından yaptığı payaşımlar ile Su Yüklü Araç ile bölgeye intikal edileceği bilgisini paylaştı. Araçta 3 paletlik su yükleme bölümü kaldı, Rüzgarlıbahçe Spor kulübünün önündeki tıra yardım malzemeleri geldiği anda yüklenmeye devam ediliyor. Yarın Sabah yola çıkılacak.

Boğazın Yargıçları Grubunun paylaşımında şu ifadelere yer verildi...

Kastamonu Bozkurt ilçesindeki yaşanan felaket bölgesinde ki acil su ihtiyacı için bir kamyon tutuldu. öncülüğünde bölgeye 10 palet su gönderilecek. 7 paketi kendisi karşıladı. Kamyonda 3 paletlik daha yer var. Destek olmak isteyenler kendisi ile irtibata geçebilirler. Serkan Taş Garanti Bankası İBAN TR54 0006 2000 2110 0006 6782 11 - GSM 0554.858.08.98 "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder