16 Ekim 2021 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SK TAKIMINDA YENİ TEKNİK SORUMLU SERTAÇ OLCAYTO OLDU


Türkiye Masterler-Veteranlar Futbol Liglerinin ilk kulüplerinden olan Beykoz Masterler Spor Kulübünde 2021-22 Sezonunda Takım Sertaç Olcayto'ya teslim!

Beykoz Masterler SK Başkanı Zafer Baş ile bir araya gelen Sertaç Olcayto yeni sezona ilişkin fikir alış verişinde bulunduktan sonra kendisine sunulan Teknik Direktörlük görevini kabul edip, sembolik imzasını attı.

Beykoz Spor Kulübü Tarihinde iz bırakan Olcayto Ailesinin ikinci kuşak isimlerinden olan Olcayto, aktif futbolculuk yıllarında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giymişti.

Beykoz Spor Kulübünün kendi aile bireyleri arasında çok önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Sertaç Olcayto, " Beykoz Masterler Takımında birçok eski futbolcu kardeşim, kaptanlarımız forma giymişti. Ben de sunulan teklifi kabul etmek istedim. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Yarın ( Pazar ) sezonun ilk resmi karşılaşmasına çıkacağız. Bu maç öncesinde futbolcu kardeşlerim ile tanışacağız. Karşılıklı fikirlerimizi, düşüncelerimizi aktaracağız. Sonrasında hızlı bir süreç bizleri bekliyor olacak. İlçemizi ve 113 yıllık bir camianın Masterler Takımını ligde en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız " diye konuştu.



Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş ise Sertaç Olcayto ile anlaşmaktan mutlu olduklarının altını çizerken, " Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımıza kendisinin ismini ilettik ve onaylarını da aldık hayırlı olsun diyorum. İlk maçımızda takımı tanıyacak, zaten birçok futbolu arkadaşımızı da tanıyan biri. Güzel bir sezon geçmesi arzusundayız Sertaç Hocamızın takıma çok farklı ve güzel bir hava katacağı kanaatindeyim " dedi.

Sertaç Olcayto ile gerçekleşen imza törenince Beykoz Masterler SK Futbol Takımı Menajeri Hakkı Baş  da hazır bulundu.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder