15 Ekim 2021 Cuma

GÖKSU MASTERLER KUPAYA GÖZ DİKTİ !


2021 Yılı Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Grup maçlarını lider olarak kapatan Yarı Finalistlerden bir konumuna gelen Göksu Masterler Takımı Şampiyonluk Kupasına göz dikti!

İrfan Avşar Yönetiminde güçlü bir kadro ile yola çıkan Yeşil-Siyahlı ekipte futbolcular Yarı Final maçları için müsabaka saatini heyecanla beklemeye başladı.



Göksu Masterler Takım Sorumlusu İrfan Avşar, ERHA BEYKOZ'a yaptığı özel açıklamada Turnuvanın dikkatleri en fazla çeken takımı olmaktan mutlu olduklarını söylerken, " Biz Kelle İbrahim gibi Beykoz İlçemizde markalaşmış, sembolleşmiş bir ismin adına düzenlenen turnuvaya bu sene de katılmaktan dolayı mutlu olduk, oynadığımız her maçtan keyif almaya çalıştık. Öte yandan turnuvanın en centilmen takımı olduğumuz Kart kayıtlarına  bakıldığında ortaya çıkmakta. Yine Turnuva genel kurallarına da harfiyen uyan takım da biz olduk. Çünkü biz bu turnuvayı ilk maç haftasından beri ciddiye aldık ve almaya da devam edeceğiz " şeklinde konuştu.



Pazar Günü Yarı Final Karşılaşmasında Dingilspor ile karşı karşıya gelecek olmaları Erken Final olarak nitelendiren İrfan Avşar, " Rakibimiz gerçekten de turnuvanın en güçlü takımlarından biri. Kadrolarında birçok üst düzey oyuncu bulunmakta. Nitekim tek mağlubiyetimizi onlar karşısında almış idik. Ancak rövanş niteliğindeki Pazar Günkü maçtan kesinlikle galip çıkmak istiyoruz. Arkadaşlarım gerek fizik gerekse de mental açıdan bu önemli karşılaşmaya hazır. Zor bir maç geçeceği zaten ortada. Tüm futbolseverleri gerçekten de keyifli ve çekişmeli geçecek bu maça davet ediyorum " dedi.

ERHA BEYKOZ - TALİP ERCAN 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder