15 Ekim 2021 Cuma

DİNGİLSPOR, GÖKSU'YA RÖVANŞI VERMEME DÜŞÜNCESİNDE !



Bu sene 9.Kez Düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Yarı Finalist takımlara adını yazdırmayı başaran Dingilspor yıllardır katılım sağladığı bu turnuvada ilk şampiyonluğu yaşama niyetinde.

Yeşil-Beyazlı Ekipte Takım Sorumlusu Erdoğan Yazıcı ERHA BEYKOZ'a yaptığı açıklamada, " Artık şampiyonluğun vakti geldi...ilk yıldan beri katılım sağladığımız bu anlamlı turnuvada bilindiği üzere bu sene güçlü bir kadro ile iştirak sağlamıştık. Zaten turnuvayı takip edenler daha ilk günlerden finali oynayabilecek takım olarak bizi göstermekte idi. Bu bize gurur vermekte ana maçta sahada oynanmadan kazanılmıyor " diye konuştu.



Yarı Final maçındaki rakipleri Göksu Masterler Takımının da turnuvanın güçlü ekiplerinden olduğuna vurgu yapan Erdoğan Yazıcı, " Nitekim onlarla grup maçlarında yaptığım mücadele çok çetin geçmişti. Eren Aydın ile bulduğumuz gol ile 1-0 kazanırken rakibimiz ilk mağlubiyeti de yaşamıştı. Yarı final maçında da sahada üst düzey bir futbolun olacağı bir gerçek. Güzel, centilmence bir mücadele geçmesi arzusundayız. Belki klasikleşecek bir cümle ama hak eden kazansın diyorum. Tabii ki bizim kazanmamızı da istiyorum " şeklinde konuştu.

ERA BEYKOZ - TALİP ERCAN 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder