7 Aralık 2021 Salı

BEYKOZ KULÜPLER BİRLİĞİNDEN ANIL AYDIN'A ÖZEL ZİYARET VAR


Beykoz Kulüpler Birliği hafta sonunda alkışlanacak bir etkinliğe imza atarken Beykoz İlçesindeki statlarda renkli görüntü beraberinde yaşanmış idi.

Yapılan bu özel etkinliklere yaşadığı rahatsızlık sonucu katılamayan Anıl Engin ile Beykoz Kulüpler Birliğinden özel bir buluşma vardı. Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Birlik Sekreteri İlker Güner, Birlik Gönüllülerinden Erkan Balkan ile Aydın Ailesi ile buluşma gerçekleştirdi.



Başkan Özdemir buluşmanın ardından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi...

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Engelsiz  Umutlar Derneği, Omurilik Felçliler Derneği ortaklaşa düzenledikleri proje kapsamında ,kardeşimizin gribal rahatsızlığı olması nedeni ile bu akşam Anıl Aydın'ı  misafir ettik. 

İlgi alanlarından bahsettik kendisi Fenerbahçeli ve Rize sporluymuş.  Zamanın nasıl geçtiğinin farkına varamadık.  İASKF Başkanı Sayın Ali Düşmez’in  gönderdiği Milli takım formasını ve eşofmanı Anıl'a  teslim ettik   Anıl da bizimle milli maça gitmek istediğini söyledi Sayın Ali Düşmez  ilk milli maçta onu misafir edeceğini  ifade etti. Biz Anıl'ı o da bizi çok sevdi hatta Anıl kardeşimizi evine bıraktığımızda yarın akşam nereye gidiyoruz diye sordu...

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder