9 Aralık 2021 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR'DA SAKATLIK YAŞAYAN FUTBOLCULAR GERİ DÖNMEYE BAŞLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda mücadele eden Ortaçeşmespor bu sezon sakatlıklar nedeni ile as oyuncularından bazı maçlarda yararlanamazken bunun sıkıntısını fazlası ile de yaşamıştı.

Takım Kaptanı Cemil Korkmaz daha sezonun ilk maçında, Orhanlıspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından ayağını alçıya aldırtmak zorunda kalmıştı. Yine takım için vazgeçilmez isimlerden olan bir diğer Kaptan Murat Kaba da aynı şekilde birçok maçta formasını giyememişti.



Cumartesi günü kendi evinde İstanbul ve Esenyurt Ordu Sk Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı ekipte yapılan antrenmanda Cemil Korkmaz, Murat Kaba dışında bir diğer sakatlık problemi yaşayan gol makinesi Gökhan Demirci'nin de antrenmanda yer almaları Antrenör Çetin Nalbantoğlu'nun yüzünü güldürdü.



Genel Kaptan Serkan Çanur bu sezon kritik isimlerde yaşadıkları sakatlıkların sıkıntı yarattığına dikkat çekerken, " İnşallah bu üç arkadaşımızdan da güzel haberler gelmeye başladı. Duruma göre hocamız oynayacak hale gelen isimlere şans da verecek gibi. Bizim açımızdan zorlu bir mücadele yaşayacak gibiyiz. İnşallah galibiyetle ayrılıp moral motivasyonumuzu geri kazanırız " dedi.

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ise İstanbul ve Esenyurt Orduspor takımının üst sıralardan kopmamak için galibiyet parolası ile maça çıkacaklarını tahmin etmenin zor olmadığına vurgu yaparken, " Artık her takım için zorlu haftalar başlamış durumda, biz de bu süreci en iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Bu anlamda zorlu maçlardan birine Cumartesi günü çıkacağız. Tribünlere gelecek olan taraftarlarımızdan ricam anlık skor ne olursa olsun takımlarını son düdük çalıncaya değin desteklemeleri. Çünkü biz tribün gücü ile çok daha etkili olan bir takımız " diye konuştu.



Ortaçeşmespor Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu ise bu sezon hesapta olmayan puan kayıpları yaşadıklarını söylerken, " Bazı mevkilerde hazır olmayan oyuncular ile oynamaya mecbur kaldık...geçmiş sezonlarda defalarca yaşadığımız gibi takımın maçına direk etki eden isimlerde yaşadığımız sakatlıklar tabiri caizse bizim belimizi büktü. Bu hafta itibarı ile her 3 arkadaşımız da antrenmanlara çıkmaya başladılar, hazır gördüğüm isimlere forma vermek zorundayız. Rakibimizin de puan sıralamasındaki yerine baktığımızda bizim açımızdan 6 puanlık bir maç gerçeği ortaya çıkmakta, bunu en iyi şekilde değerlendirmek isteriz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder