7 Aralık 2021 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR, BAYAN FUTBOL TAKIMI İÇİN BAYAN ANTRENÖR ARIYOR


TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde mücadele eden bunun yanı sıra değişik yaş gruplarında da Kız Futbol Takımları bulunan Rüzgarlıbahçespor geleceğe umutla bakma düşüncesinde. 

Beykoz İlçesinde tek Kız Futbol Takımına sahip olan Lacivert-Beyaz-Kırmızılı ekipte profesyonel anlamda bir yapılanmaya gitme düşüncesinde. Hali hazırda Kız Futbol Takımlarının başında Teknik Sorumlu olarak Özkan Baş Hoca görev yapmakta.

Yoğun bir mesai harcamak zorunda kalan Özkan Baş'a Yardımcı Antrenör aranırken Kulüp Yönetiminden yapılan açıklamada Akademik Kariyer Sahibi Bayan Antrenör talebi kamuoyu ile paylaşıldı.

Rüzgarlıbahçespor Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar yaptığı açıklamada, " Artık işe amatör ruh ama profesyonelce bakış getirmek şart oldu. Beykoz İlçesinde futbol oynamak isteyen kızlarımız için iti bir alternatif olduk. Ancak bu işe yoğun bir mesai harcanması da gerekmekte. Özkan Baş Hocamız çok yalnız kalıyor ve büyük bir fedakarlık ile mesai harcıyor. Onun yükünü hafifletmemiz gerekmekte. Bu nedenle aynı zamanda Akademik Kariyer Sahibi bir Bayan Antrenöre ihtiyaç duymaktayız ve kamuoyuna bunu duyurarak talipli olacaklar ile görüşmelere başlama niyetindeyiz. Bu konuda görev yapma düşüncesinde olanlar 0533.399.00.34 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler" diye konuştu.

TALİP ERCAN / ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder