29 Mart 2022 Salı

GÜMÜŞSUYUSPOR U14 GENÇLERİ ÖNCE 3 PUANI SONRASINDA KÖFTELERİ KAPTI!


İstanbul Amatör Ligleri U14 Yaş müsabakalarında Beykoz İlçesini başarı ile temsil eden takımlardan birisi de Gümüşsuyuspor idi...

Yeşil-Beyazlı ekip hafa sonunda çıkmış olduğu sezonun 3.karşılaşmasından da galibiyetle ayrılmasını bildi. İlk iki maçından galibiyetle ayrılan Beykoz ekibinde rakip ilçenin bir diğer temsilcisi Çiğdemspor idi.




Oğuz Yardım yönetiminde lige giren Gümüşsuyuspor Takımı futbolcuları 3-0 kazandıkları Çiğdemspor maçı sonrasında tesislerde Izgara-Köfte partisi ile güzel bir sürpriz ve jest yaşamış oldu.



Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kurtuluş yaptığı değerlendirmede, " Uzun vadeli belirlediğimiz hedefler doğrultusunda yaptığımız yapılanma sonunda güzel bir teknik ekip oluşturduk. Disiplinli ve işini gerçekten severek yapan antrenörlerimizin emekleri futbolcularımızın isteği ve heyecanlı ile buluşunca değişik yaş kategorilerinde başarılı bir grafik ortay çıktı. U14 Yaş takımız da bu anlamda lige adeta fırtına gibi bir giriş yaparak üçte üç ile zirve yarışında öne geçti. Biz de Çiğdemspor maçı sonrasında onlara yönetim olarak güzel bir sürpriz yapalım dedik. Gerçekten de renkli görüntüleri de içeren bir etkinlik  yaşandı. Takıma da moral-motivasyon kattığımız düşüncesindeyiz, başarıları değişik yöntemler ile ödüllendirmeye bundan sonra da devam edeceğiz. Belki klasikleşmiş bir tabir olacak ama biz gerçekten de - Büyük bir Aile - olmayı başardık " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder