29 Mart 2022 Salı

BEYKOZ 1908'DE İDMAN SONRASI BALIK-EKMEK ZİYAFETİ VARDI !


TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grup takımlarından Beykoz 1908 A.Ş.'de haftanın ilk çalışmasında neşe hakimdi...

Grubunda zor günler geçiren Boğaziçi ekibi hafta sonunda düşme hattında yer alan İstanbul temsilcilerinden Bakırköyspor'u tek golle geçerek bu sezon kendi adına 2.galibiyete imza atmıştı.




Haftanın ilk çalışmasında Bakırköy galibiyetinin izleri fazlası ile futbolcular üzerine yansırken, antrenmanın ardından Yönetim Kurulu Üyelerinden Atilla Sipahioğlu'nun futbolcu ve teknik kadroya yaptığı balık-ekmek partisi ortamı daha da bir renklendirdi.




Beykoz 1908 A.Ş. Yardımcısı Mehmet Bilir, " Pazar günü mutlak galibiyet için sahaya çıkan futbolcu kardeşlerimiz yüreklerini sahaya koyup haklı bir galibiyete imza atmış oldu. Her birini alınlarından ayrı, ayrı öpüyorum. Zor günlerde takımı yalnız bırakmayan, küskünlükleri bir tarafa atıp Beykoz takımını Bölgesel Amatör Ligde tutmak için el ele veren herkese teşekkür ediyorum. Sağ olsun Atilla Kardeşimiz bugün güzel bir jest yaptı, kendisine çok teşekkür ediyorum. Uzun süre sonra stresten uzak keyifli bir antrenman ortamına şahitlik ettik. Öncelikle takımımızı bu sezon ligde tutmayı hedefliyoruz, gelecek sezon da mutlak surette Bölgesel Amatör Ligde yer almak istiyoruz " şeklinde konuştu.




Öte yandan Boğaziçi ekibinde haftanın ilk çalışmasında hafif sakatlıkları bulunan bazı futbolcular verilen izin nedeni ile katılım sağlamazken diğer futbolcular rutin antrenman programını tatbik ettiler.




Bu arada antrenman devam ederken Beykoz Stadında iddialı bir ayak tenisi müsabakası da vardı. Sarı-Siyahlıların Teknik Sorumlusu Ahmet Hakan Arslanağız ile futbolculardan Ömer Faruk İnan, Selçuk Kurt  ve Furkan Usta'dan oluşan kadro karşısında Abdullah İkiler, Fırat Bilem ve Yunus Etli'den oluşan kadro şampiyon olurken yaşadıkları sevinç görülmeye değerdi.




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder