29 Mart 2022 Salı

RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZLARI 3.MAÇINDAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYOR


TFF Kadınlar Futbol 3.Ligi C Grubunda mücadele eden Rüzgarlıbahçespor'da yarın oynanacak Sarıyer Belediyespor maçı öncesinde Teknik Kadro kara kara düşünmekte!

5 Takımdan oluşan grupta ilk iki maçından bir galibiyet bir de beraberlikle ayrılan Beykoz temsilcisinde sınav ve iş saatleri uymayan tecrübeli isimlerin maça gelemeyecek olması moralleri bozdu....

4.Yıldır Kadılar liginde mücadele ettiklerine vurgu yapan Teknik Direktör Özkan Baş, " İlk kez bu derece kadro zafiyeti ile bir mücadele çıkacağız...hafta içi maçları maalesef bizi çok etkilemekte...hafta sonları bile işlerinden izin  almakta zorlandığımız futbolcularımızı nasıl maça getirebiliriz ki! kulüp olarak alt yaş gruplarında birçok futbolcumuz var ancak aralarında maç tecrübesi olan çok az ...şartlar ne olursa olsun çıkıp hem mahallemizi hem de Beykoz İlçemizi temsil edeceğiz...gönül ister ki kesinlikle hafta içi maçları olmasın ancak yapacak bir şeyimizde yok...maçtan galip ayrılmayı çok istiyoruz, hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz " şeklinde konuştu.




Yarın ( Çarşamba ) Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında oynanacak müsabakanın başlama saati ise 12.00 olarak açıklandı. Karşılaşmayı Ercan Olgun-Hami Gökoğlu-Mustafa Ağır Hakem üçlüsü yönetecek.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder