27 Mart 2022 Pazar

BEYKOZ ELMALISPOR TAEKWONDO SPORCUSU ELİF NAZ SOYER İSTANBUL 3.OLDU

 
Beykoz İlçesi değişik spor kulüpleri nezdinde olsun okul sporlarında olsun Taekwondo Sporunda başarılı sonuçlar alması ile dikkat çekmekte idi...işte buna ait son örnek Beykoz Elmalı Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcularından Elif Naz Soyer ile geldi.

Alaattin Başkurt gibi Beykoz İlçesinde markalaşmış isimlerden birinin sporcusu olan Elif Naz Soyer Kulübü adına katılım sağladığı Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Şampiyonasında başarılı müsabakaların ardından 44 Kiloda İstanbul 3.oldu.

Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal gelen bu başarılı sonucun kendilerini son derece mutlu ettiğini söylerken, " Alaattin Başkurt Hocamız ve sporcusu Elif Naz Soyer'i kutluyorum. Tabii ki bu başarılar kolay olmuyor, biz kulübümüz olarak imkanlarımızı sonuna kadar bu sporcuların yetişmesi için kullanıyoruz. Umuyorum ki Elif Naz ileriki yıllarda adından fazlası ile söz ettirecek bir yetenek" diye konuştu.

Beykoz Elmalıspor Taekwondo Takımı Antrenörü Alaattin Başkurt ise yaptığı açıklamada, " Beykoz bu spor dalında müthiş yetenekleri bünyesinde barındıran bir ilçe, yeter ki bu sporculara imkanlar sunulsun. Biz bu anlamda ileriye umutla bakan bir kulübüz. Bünyemizdeki her bir sporcu bizim için değerlidir. Bugün Elif Naz Soyer ile bu başarıyı yaşadık ileriki dönemlerde çok daha fazla başarılı sonuçlara imza atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder