6 Mayıs 2022 Cuma

RÜZGARLIBAHÇESPOR, KADINLAR FUTBOL LİGLERİNDE ŞAMPİYON OLAN 2.BEYKOZ TAKIMI OLMAK İSTİYOR


TFF Kadınlar Futbol 3.Lig C Grubunda Lider duruda olan Beykoz temsilcisi Rüzgarlıbahçespor heyecanlımı heyecanlı!

Beykoz İlçesinde Kadınlar Futbol Liglerinde ilk Şampiyonluk yaşayan Takımımız Marmara Üniversitesi Sk Takımı olmuştu. Lacivert-Beyazlı ekip 2008-09 Sezonunda TFF 2.Liginde Grubunda Şampiyon olmuş o zaman en süt lig konumunda olan 1.Lige yükselme başarısı göstermiş idi.

Marmara Üniversitesi SK Futbol Takımı 2012-13 Sezonunda TFF Kadınlar Futbol  2.Liginde Şampiyon olan Kocaeli Çenesuyu Plajyoluspor'un ardından 2.sırayı elde edip 1.Lige yükselmiş idi.

Yılların ardından Beykoz İlçesinde Kadınlar Futbol Liginde Rüzgarlıbahçespor ile temsil edilmeye başlanılırken bu kategoride Beykoz Ekibi Yarın ( Cumartesi ) Sarıyer Madenspor ile karşı karşıya gelirken Beykoz ilçe tarihinde 2.kez şampiyonluk yaşayan takım unvanını da kazanmış olacak.

Hafta içinde Beykoz Belediyesi Alibahadır Tesislerinde kamp yapan Rüzgarlıbahçespor Takımı, Sarıyer Madenspor maçının son çalışmasını ise kendi tesislerinde gerçekleştirdi.



Beykoz Futbolunda Şampiyonluk yaşamış ilk Kadın Başkan unvanını da almak üzere olan Fatma Taşkıranlar, ER-HA Beykoz'a verdiği özel röportajda heyecanlarının büyük olduğuna vurgu yaparken, " Yarınki ( Cumartesi ) rakibimiz her ne kadar grubumuzda son sırada yer alan puanı olmayan bir takım görüntüsü çizse de biz kesinlikle rehavete kapılacak değiliz. Çayırbaşı Stadından evimize tarih yazarak dönmek istiyoruz. Sonrasında ise TFF 2.Ligine yükselme maçlarımızı beklemeye başlayacağız. Futbolcu kızlarımız da oldukça heyecanlı, İnşallah Şampiyonluğa yakışır bir futbol sergileyip hedefimize ulaşırız. " diye konuştu.



Rüzgarlıbahçespor Bayan Futbol Takım Teknik Direktörü Özkan Baş ise bazı futbolcularında hastalık ve sakatlıklar nedeni ile antrenman eksikliği olduğunu söylerken, " Buraya kadar başarı ile geldik ve biz bu şampiyonluğu fazlası ile hak ettiğimiz düşüncesindeyiz. Yarın( Cumartesi ) Çayırbaşı Stadında maçımıza çıkıp her zamanki istek ve heyecanla, hırsla sahada güzel futbol sunarak şampiyonluğa ulaşacağız. Bu sezonki ilk hedefimizi başarı ile tamamlayıp ikinci aşamadaki hedefimiz olan TFF Kadınlar Futbol 2.Ligine çıkmayı çok istiyoruz. Birkaç yıllık ciddi bir emek var, bunun karşılığını almanın zamanının geldiğini düşünüyoruz " şeklinde konuştu.

Sarıyer Madenspor-Rüzgarlıbahçespor karşılaşması Yarın ( Cumartesi ) Saat 12.00'de Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder