6 Mayıs 2022 Cuma

ÇİĞDEMSPOR 2.YARI MAÇLARINA GÜZEL BİR GİRİŞ YAPMAK İSTİYOR!


İstanbul 1.Amatör Lig 22.Grubunda Şampiyonluk hesapları yapan Çiğdemspor'da ikinci yarının ilk maçı olan İstanbul Esnafspor maçının hazırlıkları tamamlandı.

Kavuniçi-Yeşilli Ekibin Başkanı Uğur Gökdemir, ilk yarıda evlerinde 1-0 mağlup ettikleri İstanbul Esnafspor ile yapacakları rövanş maçını da kazana düşüncesinde olduklarını söylerken, " Bilineceği üzere talihsiz ve hak etmedik sonuçları ortaya çıkaran bir Maltepe Yıldızspor maçı yaşamış idik...bu müsabakaya ait çıkan karar bizi çok yordu...haksızlığa uğradığımız düşüncesindeyiz. Şartlar ne olursa olsun eksik bir kadro ile çıktığımız Adalarspor maçında tam anlamı ile gururumuz ortaya koyup deplasman galibiyeti ile evimize dönüş yaptık. Son maç son dakikaya kadar hırsımızı, enerjimizi kaybetmeden her maçımızı bir final karşılaşması olarak görüp öyle çıkacağız. Bu anlamda hafta içi antrenmanlarımız gayet iyi geçti. Yarın oynayacağımız ( Cumartesi ) maçı kazanıp Lider Özkaracaahmetspor'u takibe devam edeceğiz. Ardından ise 1 maç saha kapama cezamız nedeni ile İdealtepe maçımızı tarafsız sahada oynayacağız. Biz taraftarlarından güç alan bir takımız yaklaşık 4 haftalık ayrılık yaşayacağımız taraftarlarımız ile oynayacağımız maçı şimdiden özlemeye başladık " diye konuştu.

İstanbul Esnafspor-Çiğdemspor müsabakası 7 Mayıs Cumartesi günü Maltepe Başıbüyük Tuncay Karartı Stadında Saat 14.30'da başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder