4 Mayıs 2022 Çarşamba

RÜZGARLIBAHÇESPOR'UN KIZ FUTBOL TAKIMI ALİBAHADIR TESİSLERİNDE KAMPTA İDİ


TFF Kadınlar Futbol 3.Lig C Grubunda hafta sonunda Şampiyonluk maçına çıkmaya hazırlana Rüzgarlıbahçespor Kız Futbol Takımı Beykoz Belediyesi Alibahadır Tesislerinde kamp yaptı.

Cumartesi günü deplasmanda grupta puanı bulunmayan Sarıyer Madenspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beykoz ekibi bu önemli maç öncesinde hem A Takım hem de Yıldız ve Küçük Kızlar Futbol Takımları ile birlikte Alibahadır Tesislerinde önce antrenman yaptı ardında neşeli ve eğlenceli anları yaşadığı bir gün geçirdi.



Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Başkanı Fatma Taşkıranlar kamp ortamını kendilerine sunan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ile Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam'a teşekkürlerini iletirken, " Beykoz İlçemize TFF Kadınlar Futbol 3.Liginde bir şampiyonluk yaşatmak için artık dakikaları saymaya başladık. Cumartesi günkü maçımız öncesinde Alibahadır tesislerinde neşeli bir antrenman süreci yaşadık. Takımımızda moral-motivasyon üst seviyelere çıkmış durumda...antrenman dışında sosyal aktiviteler ile çok güzle bir yarım gün geçirdik. Beykoz Belediye Başkanlığına kulübümüze bu imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyoruz. Öncelikle grup şampiyonluğunu kazanıp ardından 2.Lige yükselme maçlarına başlamayı heyecanla bekliyoruz " diye konuştu.



ÖZKAN HOCA KAMPTAN BİR HAYLİ MEMNUN KALDI

Rüzgarlıbahçespor Bayan Futbol Takımları Teknik Direktörü Özkan Baş, Sarıyer Madenspor maçı öncesinde üzerlerindeki stresi attıkları bir gün yaşadıklarını söylerken, " Alibahadır tesislerindeki çalışmamıza düz koşu ile başladık. Ardından tesisler içinde bulunan özel antrenman sahasında geçip fizik-kondisyon istasyon çalışmalarını yaptık. Bu bölümlerin ardında verdiğimiz kısa molaların ardından futbol sahasına geçip tüm yaş kategorilerinde çift kale maçlar ile güne noktayı koyduk. Bu tür kampların sporcular açısından çok yararlı sonuçları da beraberinde getireceğini biliyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan Beykoz Belediyemize teşekkür ediyoruz " şeklinde konuştu.



TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ-ALİBAHADIR )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder