6 Mayıs 2022 Cuma

KAVACIKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MURAT YILMAZ " BU ZORLU MAÇI KAZANACAĞIZ..."


TFF Bölgesel Amatör Lig 6.Bölge 3.Grubunda sezonu 5.sırada tamamlayan Kavacıkspor'da Pazar günü oynanacak Play-Out karşılaşmasının hazırlıkları yapılan son antrenman ile tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde TFF Bölgesel Amatör Ligin Statüsüne ilişkin yapmış olduğu açıklamalar ile gündem olmayı başaran Yeşil-Beyazlı Ekibin Teknik Direktörü Murat Yılmaz zorlu mücadeleye hazır olduklarının altını çizerken, " Maalesef çok saçma statüsü olan bir ligin ortaya çıkardığı netice gereği ligde kalma maçına çıkacağız. Her iki takım da varını, yoğunu ortaya koyacak. Biz takım olarak kendi altyapımızdan yetişen gençlerin ağırlıklı olduğu bir kadro ile mücadeleye çıkacağız, yenmek de var yenilmekte ancak ben takımımıza güveniyorum. Gelecek sezonda ligde olmayı hak eden bir takım olduğumuz düşüncesindeyim " şeklinde konuştu.





Uzun yıllar Yeşil-Beyazlı Takımda forma giyen, Takım Kaptanlığı, Yöneticiliği ve Başkanlığı da yapan ve geçtiğimiz hafta sonunda bir kez daha başkanlığa seçilen Bedri Güntay ise Kavacıkspor sakinleri başta olmak üzere Beykozlu futbolseverleri zorlu mücadelede yanlarında görmeyi istediklerini söylerken, " Ben sonuç ne olursa olsun ilk kez yer aldığımız TFF Bölgesel Amatör Lige renk kattığımız düşüncesindeyim. İnşallah Pazar günü Ayazağaspor'u mağlup edip önümüzdeki sezon da Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeyi garantileyen taraf biz oluruz. " diye konuştu.

Kavacıkspor-Ayazağaspor müsabakası 8 Mayıs Pazar Günü Saat 15.00'de Bahçelievler İl Özel İdare Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder