4 Mayıs 2022 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR KULÜBE DESTEK OLANLARI ONURE ETMEYE DEVAM EDİYOR


Beykoz İlçesinin Amatör Spor Kulüplerinden Gümüşsuyuspor da bir yandan geleceğe dönük ciddi çalışmalar yapılırken öte yandan kulübe değişik alanlarda yardımda bulunan, destek olan isimler onura edilmeye devam ediliyor.

Bu kapsamda Gümüşsuyuspor Kulübü tesislerinde özel bir etkinlik de vardı...Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Mustafa Kurtuluş bu anlamda gençlere yapmış olduğu desteklerden dolayı Mevlüt Özden ve Ömer Özden'i kulüp merkezinde kabul ederken ardından teşekkür plaketi ve Takım Formalarını hediye etti.

Başkan Kurtuluş, spor kulüplerinin çok zorlu şartlar altında hizmet verme ve sunabilme düşüncesinde olduklarını belirtirken, " Kulüpler fedakar yöneticilerinin büyük özveri ve katkıları dışında dışarıdan değişik kişi ve kurumlardan destek alırlarsa çıktıkları yolda çok daha güzel hizmetler imza atabilirler. Tabii ki biz bu anlamda her bir katkı sunan ismi başımızın tacı ilan etmekten geri durmuyoruz. Değişik zamanlarda kamuoyuna yansıyan destekçilerimiz için özel programlar yapıyor, hem teşekkürlerimizi iletiyor, hem de karınca, karınca plaket ve formlarımızı taktim ediyoruz. Son olarak Ömer ve Mevlüt Özden kardeşlerimize düzenlediğimiz tören ile teşekkürlerimizi ilettik. Bu katkı ve destekleri bizleri çalışmalarımızda daha da farklı motive ediyor. Biz şuna inanıyoruz ki spora, dolayısı ile çocuk ve gençlerimize yapılan her bir yardım ülke geleceğine de yapılmakta, bizler bu konuda birer aracı konumda bulunuyoruz " diye konuştu.



Gerçekleşen programda görüş ve düşüncelerini paylaşan Ömer Özden ve Mevlüt Özden ise Gümüşsuyu Spor Kulübünün çalışmalarını bildiklerini söylerlerken, bu anlamda ellerinden geldiğince yardımlarda bulunmaya da devam edeceklerinin altını çizdiler.

Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerindeki programa Yeşil-Beyazlı Ekibin Genel Kaptanı Emre Yavaş , Futbol Altyapı Sorumlu Yöneticisi Mustafa Sarıgül , tüm takımlardan sorumlu Futbol Direktörü Kamil Çolak , U14 Takım Antrenörleri Oğuz Yardım ve Temel Arhın katılan isimler arasında idi.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder