28 Haziran 2022 Salı

GÜMÜŞSUYUSPOR FUTBOL AKADEMİSİNDE YAZ DÖNEMİ KAYITLARI VE ANTRENMANLARI BAŞLADI


Beykoz İlçesinde yakın zaman diliminde futbol altyapı takımları ile yaşanan yapılanma sürecini başarı ile devam ettiren Gümüşsuyu Spor Kulübünde Yaz Dönemi Futbol Akademisi çalışmaları başlıyor.

Mustafa Kurtuluş gibi Kulüp Yöneticilik sürecini yıllarca başarı ile ifa ettikten sonra Başkanlık görevini üstlenmiş spor adamının yönetimindeki Beykoz temsilcisi uzun vadeli projesini hayata geçirmiş idi.

Başkan Kurtuluş yaptığı açıklamada, " Yıllar içerisindeki edindiğimiz deneyim şunu göstermiştir ki eğer ki sizin sağlam, uzun vadeli, deneyimli ve sabırlı bir Antrenörler ile desteklenen bir projeniz yoksa sadece günü ve o sezonu kurtarmış olmaktasınız. Biz bunu hüzünlü günler ile tecrübe edindik. Son birkaç yıldır hem kurumsal anlamda, hem de sportif başarıları da içeren projemizin bir sezonunu daha başarı ile tamamlamış olmaktan dolayı mutluyuz. Her yaş kategorisinde yer aldığımız sıralamalar ve sezon içinde takımlarımız ve sporcularımızın ortaya koydukları performanslar ortada. Bir başkan olarak bundan keyif ve mutluluk yaşamaktan dolayı da sevinçliyim. " diye konuştu.

Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Mustafa Kurtuluş yılın 12 ayında da ara vermeksizin antrenmanlarının devam ettiğini söyledi.


BEYKOZ GÜMÜŞSUYUSPOR FUTBOL AKADEMİ

☀️ Yaz tatili programız'la yeni kayıtlarımız devam ediyor..
🤸 Hafta içi Perşembe günleri saat 17:09'de
🏃Hafta sonu Cumartesi & Pazar saat 09:30'da
🙋‍♂️ TÜM ÇOCUKLARIMIZI SPOR YAPMAYA BEKLİYORUZ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder