29 Haziran 2022 Çarşamba

SPOR KULÜPLERİNE BİR MALZEME YARDIMI DA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİRDEN GELDİ


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerine bir malzeme yardımı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Bir gün önce Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yardım da dikkate alındığında spor kulüpleri çifte sevinç yaşadı. Her iki kurum da belli kriterler dahilinde malzeme yardımında bulunurken, bazı spor kulüpleri Beykoz Belediyesinden yardım alamazken İBB'den aldılar.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Recep Şahin Köktürk Spor Salonu önünde gerçekleşen malzeme desteği Beykoz Programına İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Hakan Tezcan ile Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkan Yardımcısı Adem Kargıdanoğlu katılan isimler arasında idi.




Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir törende yaptığı konuşmada, " Öncelikle Ali Düşmez başkanımızın selamlarını iletmek istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Dağıtılan malzemeler kulüplerimiz için büyük anlam ifade etmekte. Değişik kalemlerdeki giderlerin karşılanması anlamında kulüplerimize katkı sağlanmış da oldu " diye konuştu.





İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Müdür Yardımcısı Hakan Tezcan ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçeler genelinde spor kulüplerini malzeme desteğinin yapıldığını söylerken, bu kapsamda sıranın Beykoz İlçesine de geldiğini hatırlatıp malzemeleri güle güle kullanmalarını diledi.




Recep Şahin Köktürk Spor Salonu önündeki ilçe spor kulüplerinin heyecanlı koşuşturmaları vardı. Araçları ile gelen temsilciler Kulüp Antetli Kağıtları ile imzalarını atıp malzemeleri alıp kulüplerinin yolunu tuttular.

ER-HA BEYKOZ

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder