28 Haziran 2022 Salı

ÖMER FARUK SÖKMEN BEYKOZ 1908'E VEDA ETTİ !


Beykoz İlçesinde görevini fedakarca yapan isimlerin başında gelmekte idi Ömer Faruk Sökmen Hoca...

Türk Sporunun Asırlık Çınarında değişik dönemlerde altyapı takımlarında görev yapan profesyonel futbolcular yetiştiren başarılı Teknik Adam en son 2018 yılından itibaren yeniden görev ve sorumluluk aldığı Beykoz 1908 Kulübündeki görevlerinden ayrıldı.






Beykoz Spor Kulübü Derneğinde yapılacak Genel Kurul öncesinde göreve gelecek yönetimin önünü açmak için görevden ayrıldığını ifade eden yılların deneyimi, " Beykoz 1908 Altyapı takımlarında ne derece zor şartlarda görev yaptığımızı bilen bilmekte. Maalesef  ve üzülerek görevlerimi bıraktığımı ilçe spor kamuoyu ile paylaşıyorum...ne mutlu bana ki 2021-22 Sezonunda U18 Yaş Grubu Şampiyon Takımı Teknik Sorumlusu olarak gurur ve mutluluk duyduğum başarıya imza atmış olmak benim için çok farklı duyguları da beraberinde getirmekte. " diye konuştu.




Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Takımlar Baş Antrenörlük görevi süresince kendisini yalnız bırakmayan gerek yönetici gerekse de veliler, gönüllüler olarak el ele vererek müthiş bir çalışma dönemi yaşadıklarına vurgu yapan Sökmen, " Bu anlamda bizler ile birlikte olan herkese çok teşekkür ediyorum. En sıkıntılı, karamsarlık yaşadığımız anlarda hızır gibi yetişen dostlara sahip olmak ise beni her daim ayakta tuttu. Hepsinden Allah razı olsun. Önümüzdeki kongre sonrasında yeni bir yapılanma içine girileceği için görev ve sorumluluk üstleneceklerin önünü açmak için böyle bir kararı aldım " şeklinde konuştu.




ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder