30 Aralık 2022 Cuma

İŞTE BEYKOZ 1908'DE YENİ FORVET!


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Takımı yeni forvetine kavuştu! öyle ki hem hırslı, hem de inatçı özelliği ile dikkatleri çeken forvet son oynanan İnkılapspor maçında sıklıkla ataklara çıktı!

Neyse fazla merakta bırakmadan ayrıntılar girelim...Beykoz tribünlerinin tam aradığı nitelikte bir forvet özelliğine sahip olsa da kedidir kedi ! diyelim.



Beykoz Stadındaki sevimli kedilerden biri var ki geçtiğimiz haftalarda sıklıkla maça giren kaçak oyuncu gibi idi yine yaptı yapacağını hem de 3 kez maç oynanırken sahaya girdi hatta Sarı-Siyahlıların yukarıda haber fotoğrafında da görüldüğü gibi rakibi engelleyip atağın etkili olması için çaba sarf etti.

İnkılapspor yedek kulübesinden gelen hamle ile oyun alanı dışına gönderilen kedi futbolcu bir kez daha çaktırmadan giriş yapınca ikinci kez tribüne gönderildi!



Üçüncü kez girince bu kez Beykoz Futbol Okulundan 11 yaşındaki futbolcu kucaklayıp bu kez stat arakasındaki giriş kapısından dışarı bıraktı inatçı kediyi...

İşte tam da Beykoz tribünlerinin beklentilerini yansıttı ve benim gibi inatçı, azimli bir futbolcu lazım mesajı verdi BY Kedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder