26 Aralık 2022 Pazartesi

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA AŞI TUTTU!


Beykoz İlçesinde son zamanlarda dikkatleri çekmeye başlayan bir kulüp görüntüsündeki Gümüşsuyuspor'da yüzler gülmekte...

A Takım düzeyinde Süper Amatör Ligde yer aldığı sezonların ardından kendine yeni bir hedef koyan ve geleceğe yatırım yapan Yeşil-Beyazlı ekipte tabiri caizse yapıla aşı tuttu ve değişik yaş kategorilerinde gelen başarı haberleri yüzleri güldürdü.

Gümüşsuyu Spor Kulübünde gerek Şeref Kurtuluş, gerekse de şimdiki Başkan Mustafa Kurtuluş'un Yönetim Kurullarında önemli bir görev ve sorumluluk üstlenmiş bulunan Emre Yavaş, yaptığı açıklamada, beklentilerinin karşılık bulmasının son derece sevindirici olduğu söyledi.



Geçmiş yıllardan gelen deneyimleri sonucu 2 sezon önde farklı bir yol izleme kararı aldıklarını ve bunu da uygulamaya koyduklarını hatırlatan Emre Yavaş özel açıklamalarında şu cümlelere yer verdi ;

" Öncelikle Alt yapılarımızda büyük bir oluşum başlattık ve  kendileri ile çalışmaktan her zaman gurur duyduğum birbirinden değerli hocalarımız ile  Kamil Çolak Hocamızın Genel Koordinatörlüğünde çalışma fırsatı yakaladık. 1.5 sene gibi kısa bir süre zarfında geçen sezon 2, bu sene ise 2 takımımız olmak üzere alt yapılarda bütün takımlarımızı A Klasmana yükseltme başarısını sağladık. İnşallah ilerleyen yıllarda bu sporcularımızı A takım bazında oynatmak ve buradan daha üst lig ve takımlara göndermek bize de nasip olur...başta Başkanımız Mustafa Kurtuluş olmak üzere  Yönetim Kurulumuza kıymetli hocalarıma  sonsuz teşekkür ederim. " 



" Önemli olan istikrar, önemli olan bütün alt yapılarımızı tesislerimizde toplayabilmek ve ifade ettiğim gibi kendi yetiştirdiğimiz sporcuları daha iyi kulüplere, daha üst liglere gönderebilmek ve bu arada takımlarımıza takviyeler yaparak bu işi yönetebilmek. Taraflı tarafsız saha içi ve dışında taktir alan bir vizyona sahip olmak değer görmek bizi son derece mutlu ediyor...kalbi bizimle atan bize maddi manevi destek olan herkese kulübüm adına teşekkür ederim..."

Beykoz temsilcisinin Genel Kaptanı Emre Yavaş açıklamalarının son bölümünde bünyelerinde görev yapan A Takım Teknik Sorumlusu Kamil Çolak, Yardımcı Antrenör Tayfun Şirin, Kaleci Antrenör Emre Alev, A Klasmana çıkma başarısı gösteren U14 Yaş Takımı Antrenörü Oğuz Yardım, Yardımcı Antrenör Ayhan Kebele ve Kaleci Antrenörü Aydın Kurçenli'ye, U16 Yaş Takımını A Klasmanına çıkaran Antrenör Temel Arhın'a ve U18 Yaş Kategorisinde İddialı bir şekilde lige giriş yapan Takımımız Antrenörü Fatih Yardım'a teşekkürlerini iletti.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder