27 Aralık 2022 Salı

ORTAÇEŞMESPOR BAŞKANI MAZLUM ÇOKTİN, " ÇOK HAKSIZ BİR KIRMIZI KART BİZİ GALİBİYETTTEN ETTİ "


Geride kalan hafta sonunda Bayrampaşa Belediye Stadında oynadıkları İstanbul Bafraspor maçından tek puanla ayrılmak zorunda kalan Ortaçeşmespor müsabaka hakeminden dertli mi dertli.

Bord-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ilk iki için önemli bir maça çıktıklarını ancak 2-0 öne geçmelerine karşın çok haksız bir Kırmızı Kartın muhatabı olduklarını söyledi.

Başkan Çoktin, " Biz o kararda art niyet aramayalım ancak, futbol oyun kurallarında en uç verilecek karar bir sarı kart olmalı idi...inanıyorum ki rakibimiz dahil buna kimse itiraz etmezdi.72 dakika hem de iddialı bir rakip karşısında 10 kişi oynamak zordu...direnebildiğimiz kadar direndik, ancak olmadı " diye konuştu.

İlk yarı maçlarında İstanbul Bafraspor maçı da dahil olmak üzere beklenmedik hatalı kararlar nedeni ile hedefledikleri puanları alamamalarına karşın ikinci sırada yer aldıklarına vurgu yapan Başkan Çoktin, " İkinci yarının ilk hafta maçında ligden çekilen Ormanlı Köyü SK maçından gelecek 3 puan ile başlangıç yapacağız. Ardından sahamızdaki ilk maçımızda sezonun iki mağlubiyetinden birini aldığımız 1877 Alemdağspor'u konuk edeceğiz. Bu maçı kazanıp rövanşı almayı umuyoruz. Çok iyi bir hava yakaladık. Güzel başlayıp, güzel devam ettirip adımızı Yükselme Grubu takımları arasına dahil etmek istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder