25 Aralık 2022 Pazar

PAŞABAHÇESPOR GENÇLERİ İLE GÜLDÜ 3-2


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden ve alt sıralardan hızla uzaklaşma niyetindeki Paşabahçespor, evinde konuk ettiği ilk 2 iddiasını devam ettirme düşüncesindeki Balkan Yeşilbağlar'a beklediği şansı vermedi 3-2



İstanbul Süper Amatör Liginde bu sezon farklı bir kimlik ile çok genç bir kadro ile mücadeleye çıkan Paşabahçespor Kaleci Sami'nin farkı önlediği maçta Balkan Yeşilbağlarspor takımını 3-2 mağlup ederken evinde ikinci kez galibiyet sevinci yaşadı.

Müsabakanın ilk yarısında konuk Balkan Yeşilbağlar Takımı daha etkili görünürken, ikinci yarıda sahada bambaşka bir Paşabahçespor takımı vardı. 



Genç oyuncular enerjik ve etkili, tempolu oyuna dönerken rakibinin baskıyı kırmasına izin vermedi. Nitekim genç oyuncularının imzası ile gele goller ile maç sonunda hak ettiği sevinci doyasıya yaşadı.




Stat : Paşabahçe 

Hakemler : İbrahim Erman Kartaler, Furkan Şenel, Nihat Can Kabataş

Paşabahçespor : Çağlar, Sait Emre, Mehmet, Fırat, Umut, Dinçer ( Dk.89 Esat Baran ), Hüseyin ( Dk.73 Alican ), Gökmen Halis ( Dk.82 Burak ), Taha Arda ( Dk.82 Oğuz Aykut ), Furkan ( Dk.89 Ahmet Arda ), Ferdi

Yedekler : Sefa, Ali, Yaman, Kaan, Yavuz Abbas

Antrenör : Fırat Önder

Balkan Yeşilbağlarspor : Sami, Hakan, Ertuğrul ( Dk.68 Kubilay ), Arif, Sefa, İbrahim ( Dk.76 Emre Ozan ), Çağdaş, Aram, Halil İbrahim, Ziya, Ebubekir ( Dk.76 Ömer )

Yedekler : Alperen, Sinan, Anıl, Semih, Gürkan, Devrim

Antrenör : Seyfettin Bafa

Goller : Dk.28 Halil İbrahim, Dk.52 Taha Arda, Dk.67 Furkan, Dk.72 Ferdi Çolak, Dk.90+4 Sefa




Dk.10 Paşabahçespor takımının kazandığı serbest atışta Gökmen Halis'in kullandığı atışta kaleye yönelen topu Sami uçarak doksandan kornere tokatladı.

Dk.24 Boğaziçi ekibinin atağında Ferdi Çolak ceza alanına girdiği anda sert bir şutta kaleyi düşündü ancak Balkan Yeşilbağlar Takımının tecrübeli Kalecisi Sami soluna uzanıp topu çıkardı.

Dk.28 Sol taraftan kazanılan serbest atışta Ziya'nın yaptığı ortaya altı pas noktasında dokunan Halil İbrahim Balkan Yeşilbağlar takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Dk.52 Paşabahçespor atağında Taha Arda'nın yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutta top filelerle buluşunca durum eşitlendi 1-1

Dk.60 Ev sahibi takımın atağında topu süre Ferdi Çolak ceza alanına girdiği anda şutunu çekse de Kaleci Sami bir kez daha topu çıkardı.

Dk.63 Yine sol kanat organizasyonu ile gelişen Paşabahçespor atağında ceza alanı arka direk yönüne yapılan ortada topla buluşan Gökmen Halis'in vuruşunu Kaleci Sami çıkardı.

Dk.65 Paşabahçespor atağıda Hüseyin'in çektiği şutu Kaleci Sami uçarak çıkardı.

Dk.67 Paşabahçespor atağında etkili gelinen dakikalarda Gökmen Halis topu Furkan'a aktardı, onun da vuruşunda top ikinci kez Balkan Yeşilbağlar fileleri ile buluşunca Paşabahçespro 2-1 öne geçti.

Dk.72 Sol kanattan Taha Arda'nın yaptığı güzel ortada arka direk yönünde pozisyon alan Ferdi Çolak yaptığı dokunuşla farkı bir kez daha ikiye çıkardı 3-2

Dk.90+4 Müsabakaya verilen 7 dakikalık uzatma anlarının bu dakikasında konuk takım sol taraftan Aram ile bir korner atışı kullandı, ceza alanı içinde iyi yükselen Sefa kafa vuruşu ile maçın skorunu tayin eden gole imzasını attı 3-2




TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder