25 Ocak 2023 Çarşamba

BEYKOZ MUHTARLARI ANKARA'DA TBMM'DE İLÇENİN SORUNLARINI İÇEREN DOSYA SUNDU


Beykoz’da 45 mahalle muhtarını temsilen Ankara’da TBMM’ye giden 9 muhtar, ilçenin sorunları ve çözümlerine yönelik hazırlanan dosyayı AK Parti’ye iletti.

Beykoz’un sorunlarına çözüm bulmak için TBMM’de bir takım temaslarda bulunan mahalle muhtarlarının son durağı AK Parti oldu.




Muhtarlar Derneği Başkanı Sedat Altun ve beraberindekiler, bugün Ankara’da Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Murat Yumurtacı’nın refakatinde, AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vefat Demiröz ile İstanbul Milletvekilleri Mihrimah Belma Satır, Osman Boyraz ve Eyüp Özsoy ile bir araya geldi.



Muhtarlar, EK 16. madde, imar barışı affı, havza sorunu, yapımı beklenen okullar, metro, eğitim araştırma hastanesi, yurt sorunu ve derelerin temizliği gibi ilçe sorunları ve çözüm taleplerini içeren dosyayı AK Parti temsilcilerine sundu.

Ak Parti heyeti, muhtarlar ile tek tek ilgilenip görüşlerini dinledi. AK Parti, sorunlar ile alakalı ilgili kurumlarla görüşerek gerekli çalışmaları yapacaklarını iletti.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Milletvekili Eyüp Özsoy, Gazi Meclisimizde, #Beykoz İlçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini Mahalle Muhtarlarımızdan dinledik.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder