27 Ocak 2023 Cuma

KANLICASPOR'DA GÖZLER " MURİÇ UĞUR " 'DA OLACAK


İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda yer alan yılların kulübü Kanlıcaspor Pazar Günü Paşabahçe Stadında dost ve kardeş takımlarından Beykoz Elmalıspor'a konuk olacak.

İki Beykoz temsilcisinin yapacakları mücadele haftanın izlenmeye değer maçları arasında gösterilirken her iki takım da müsabakanın son hazırlıklarını yapmakta.

Kanlıcaspor'da gözler 2.Transfer döneminde kadroya dahil edilen Uğur Güler'de olacak. Kocaeli kentinin takımlarından Darıca Türkeli Gençlik Takımıdan transfer edilen Vedat Muriç lakabına da sahip tecrübeli oyuncu ilk kez geçen hafta sonunda takımda forma giymiş idi.

Beykoz İlçesinin Antrenörlerinden İrfan Avşar'ın önerisi ve çabası ile Kanlıcaspor'a transfer edilen Uğur Güler takımının Kaynarcaspor ile yaptığı karşılaşmada kaydettiği 3 gol ve oynadığı etkili futbolla bir anda gündem olmasını bilmişti. Uğur Güler geldiği takımında 17 golle Gol Kralı olmuştu.

30 yaşındaki deneyimli oyuncu ilk maçında 3 gol kaydetmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken, " İstanbul'un güzide semtlerinden biri olan Kanlıca'nın futbol takımında forma giymek güzel. Mütevazi bütçe ile kurulan bir takım ve kadromuzda yetenekli futbolcularımız fazlası ile var. Ben de bu takımın bir ferdi olarak her maçta elimden geleni ortaya koyup alınacak puanlara katkı sunmak istiyorum " şeklinde konuştu.

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yıldız, çok önemli bir transfere imza attıklarına vurgu yaparken, " Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takımımız gol yollarında son derece kaliteli bir isme kavuşmuş oldu. Uğur kardeşimize Kanlıcaspor'umuza hoş geldin derken, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder