27 Ocak 2023 Cuma

ORTAÇEŞMESPOR'DA ZEYTİNBURNUSPOR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI


İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda ilk iki sıranın güçlü adaylarından olan Beykoz Temsilcisi Ortaçeşmespor, Zeytinburnuspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını tamamladı.

Grupta 12 maçının 12'sinden de galibiyetle ayrılan İstanbul Anadolu Futbol Yat.A.Ş. Takımını 7 puan geriden takip eden Bordo-Beyazlı ekibin üçüncü sırada yer alan Selimiyespor ile arasında 5 puanlık bir avantaj bulunmakta.



Pazar Günü Beykoz Stadında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zeytinburnuspor'u konuk edecek olan Ortaçeşmespor'da Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin ER-HA Beykoz'a yaptığı açıklamada takımına güvendiğini söylerken, " Artık Grup maçlarında kritik haftalara girmiş bulunmaktayız...özellikle iç saha maçlarında kesinlikle rakiplerimize puan vermeye niyetimiz yok. Hafta sonunda oynayacağımız Zeytinburnuspor'un durumu ortada. Bu nedenle biz takım olarak işimizi her zamankinden daha da fazla sıkı tutmak zorundayız. Zaten sahasında iyi futbol oynayan ve maçlarından galibiyetle ayrına bir takımız, ama kesinlikle rehavet havasına kapılmamak da şart " diye konuştu.



Beykoz ekibinde kendi bünyesinden yetişip sezon başında Lüleburgazspor'a transfer olan Onur Yıldız takıma geri dönerken, İstinyespor'dan Çağdaş'ta kadroya dahil edilen bir başka isim oldu.

Bordo-Beyazlı ekipte Takım Antrenörü Salih Yılmaz, haftanın son çalışmasını Gümüşsuyuspor sahasında yaptıklarını hatırlatırken, " Zeytinburnu müsabakası öncesi güzle bir antrenman oldu. Pazar günkü maçı beklemeye başladık. Maçı izlemeye gelenlere güzel, göze hoş gelen bir futbolun yanısıra 3 puan almayı da hedefliyoruz. Bir sonraki hafta deplasmanda yapacağımız Selimiyespor karşılaşmasına moral-motivasyonu tam aradaki farkı korumuş bir takım olarak çıkmak istiyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder