28 Ocak 2023 Cumartesi

ORTAÇEŞMESPOR, ZEYTİNBURNUSPOR MAÇI ÖNCESİ ÖZEL İKRAMLARDA BULUNACAK




Yarın ( Pazar ) Beykoz Stadında Saat 15.00'de başlayacak olan İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubuna dahil Ortaçeşmespor-Zeytinburnuspor müsabakasına takip etmeye geleceklere Ortaçeşmespor Kulübünden özel ikramlar sunulacak.

Karşılaşmanın öncesinde Saat 14.00'den itibaren Etli Pilav, Ayran, tatlı ikramının dağıtılmasına başlanacak. Ortaçeşme Spor Kulübü Başkanı Mazlum Çoktin'in kardeş Merhum Cem Çoktin için yapılacak ikramlar sezon içi maçlarında devam edecek.



Ortaçeşmespor Sportif Direktörü Salih Sargın Ortaçeşmespor'un çok iyi bir çıkış yaşadığına dikkatleri çekerken, " Sahamızda çok güzel görüntüler eşliğinde galibiyetler alıyoruz...artık grup maçlarında her bir maçımız final maçı anlamı taşıyacak gibi. Maçlardan önce rakiplerimizin puan sıralamasında yeri nerede, ara transferde takviyeler yaptılar mı, kim yendi kime kaybetti gibi soruların biizm için anlamı olmaması lazım. Biz de nokta transferler ile takımımıza güç kattık. Bilindiği üzere Klasman maçları tarafsız sahalarda oynanacak. İnşallah biz de Klasmana kalan bir takım olacağız, bu nedenle bundan sonra Beykoz Stadında çıkacağımız tüm maçlarda tribünlerin dolu, dolu olmasını hem bizler hem de futbolcu kardeşlerimiz istemekte ve beklemekte. Başkanımız Mazlum Çoktin'e bir şampiyonluk ve sonrasında TFF Bölgesel Amatör Çıkma sevincini yaşatmak en büyük dileğimiz " diye konuştu.

Ortaçeşmespor'da önceki maçlarda da bu tür sürprizler görülmekte idi. Maç öncesinde son açıklamalarını yapan Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin, başarıda maçlarını gelip destek olan tüm taraftarlarının da payının olduğuna vurgu yaparken, " Biz bu süreçte yanımızda olan ve yarınki maçımızda destek olamaya gelecek, izlemeye gelecek Beykozlu futbolseverlere özel ikramlarımız olacak. Tüm Beykozluları maçımıza bekliyoruz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder