28 Nisan 2023 Cuma

BEYKOZ'UN KARDEŞ ŞEHRİ HATAY'DA ÇOCUKLAR OYUNCAKLARINA SEVİNÇLE KAVUŞTU


Beykoz’da, kardeş şehir Hatay Kırıkhan’da yaşayan çocuklar için düzenlenen “Depremzede Arkadaşıma Hediye” (21-28 Şubat) kampanyasında toplanan yeni ve rengârenk oyuncaklar Ramazan Bayramı’nda yüzleri güldürdü.

Beykoz Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından depremzede çocuklara yaşam sevinci aşılamak ve günlük hayata katılmalarına destek sağlamak amacıyla başlatılan kampanya yoğun ilgi gördü.



İlçedeki “Yeşil Okul” unvanlı ilk ve ortaokullardan toplanan bin 519 koli oyuncak ve kırtasiye malzemesi, kız ve erkek çocuklar için özenle paketlenerek Ramazan Bayramı’yla birlikte Kırıkhan’da dağıtılmaya başlandı.

Başkan Aydın Mutluluk Dağıttı

Ramazan Bayramı’nı kardeş şehirde karşılayan Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kırıkhan Çadır Kent’i ziyaret ederek depremzede çocuklarla kucaklaştı, ilçedeki arkadaşlarının sıcacık duygularla hazırladığı hediyeleri verdi.  



Sevgi Dolu Mektuplar  

Beykozlu çocuklar rengârenk oyuncaklarla birlikte, arkadaşlarına geçmiş olsun dileklerini içeren, sevgi dolu mektuplar da gönderdi.

Beykoz Belediyesi, “Depremzede Arkadaşıma Hediye” Kampanya kapsamında toplanan oyuncakların bir kısmını, depremin etkilediği 10 farklı ilden ilçeye yerleşen çocuklar ve ailelerine de ulaştırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder