5 Haziran 2023 Pazartesi

ÖRNEKKÖYSPOR'DAN SÜRPRİZ AYRILIK KARARI ÇIKTI


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden olan Örnekköyspor'da 2 sene önce göreve başlayan Altyapı Futbol Akademisinin 3 ismi Yeşil-Beyazlı ekibe veda etti.

Kariyerlerinde başarılı futbolculuk yaşantısı olan ve ardından işin Teknik Adamlık boyutuna geçiş yapan isimler yaptıkları ortak açıklama ile Yeşil-Beyazlı camiaya veda ettiler.

2016-17 Sezonunda Antrenörlüğünü yaptığı Beykoz 1908 A.Ş. Takımı ile Grup Şampiyonluğu yaşayan Dinçay Atmaca camianın her sezon öncesinde göreve gelmesi beklediği isimlerden biri haline gelmişti.

Yine Beykoz futbol takımı ile profesyonel ligde defalarca forma giymiş bir isim olan ve Paşabahçe ve Gümüşsuyuspor'daki başarılı çalışmalarının ardından antrenörlük kariyerine Örnekköyspor'da devam eden İhsan Eken veda edenler arasında yer aldı.

Yeşil-Beyazlı ekibe veda eden isimlerden Kaleci Antrenör olan Aydın Kurçenli, görev yaptığı Beykoz Masterler Takımında başarılı mazisi ve şampiyonlukları ile dikkat çeken bir isim idi.

Örnekköy Spor Kulübü ve mahallesinde güzel anılar bıraktıklarına inandıklarını söyleyen Altyapı Futbol Akademisi Sorumlusu Dinçay Atmaca, " Birçok teklif olmasına karşın 2 sene önce Aydın ve İhsan Hocalarımız ile birlikte yeni bir maceraya imza atmış ve spor camiasında sürpriz olarak değerlendirilen bir kararla göreve başlamıştık. Geriye dönüp baktığımızda çok güzel bir düzen, ve proje ortaya koyulduğu görülmekte. 150 sporcumuz ile birlikte onların kariyerleri için yaptığımız katkı bizleri de memnun etti. Büyük güzel bir aile ortamı yaşadık. Gelinen noktada arkadaşlarımla yapmış olduğu değerlendirme sonrasında kulübümüze veda ettik ve Başkanımız İsmail Türkoğlu ve Yönetimine ilettik. Bu güne kadar bizlere yaşanan süreçte vermiş olduğu katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

Örnekköyspor bünyesinde Altyapı Futbol Akademisi Sorumlusu olan Dinçay Atmaca, Koordinatör İhsan Eken ve KaleciAntrenörü Aydın Kurçenli veda ettikten sonra kariyerlerine yeni bir kulüpte devam etme kararı alırken, gelen teklifleri de değerlendirme sürecini de başlatmış durumdalar.

Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ise her 3 teknik adama verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerini iletirken, bundan sonraki kariyerlerinde başarı dileğinde bulundu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder