5 Haziran 2023 Pazartesi

PAŞABAHÇE FK'DA SERKAN ÖZSOY YAŞADIĞI SAKATLIK İLE ÜZDÜ, TEDAVİSİNE BAŞLANDI


Paşabahçe Stadında 2.hafta maçları oynanan Master Euro Lig Merhum Fatih Mumcu Anma Masterler Futbol Turnuvasında Paşabahçe FK Masterler takımı kadrosunda bulunan deneyimli oyuncu Serkan Özsoy yaşadığı sakatlık sonrası tedavi sürecini başlattı.


Turnuvada adeta yıldızlar topluluğu olan Yeşil-Kırmızlı ekip ile Master Euro Lig organizasyonu olan turnuvada ilk oynanan Fenerbahçe FK Masterler müsabakasının ilk yarısında sakatlık anı yaşayan deneyimli oyuncu ikinci yarıya çıkamamıştı.

Serkan Özsoy, turnuvadaki ikinci maçları olan  Tan Masterler karşılaşmasını yine kendisi gibi Paşabahçespor altyapısından yetişen ve Süper Ligin golcü oyuncuları arasına girmeyi başaran İskender Alın ile birlikte izledi.

Turnuva için çok güzel ve deneyimi oyunculardan kurulu bir takım oluşturmuştuk. Maalesef ilk maçta sakatlık yaşadım... Takımımızı hiçbir maçta yalnız bırakmayacağım izlemeye, destek vermeye devam edeceğim. Bu arada tedavi sürecim de devam etmekte, İnşallah ilerleyen maçlarda oynama imkanım doğar " diye konuşan Serkan Özsoy maçın ardından ise alınan mağlubiyetten dolayı üzgündü.

Serkan Özsoy Paşabahçespor altyapısından yetiştikten sonra Fenerbahçe Kulübüne transfer olmuş A Takıma kadar yükselerek forma giymişti. Fenerbahçe'nin ardından aralarında Trabzonspor'un da olduğu birçok çok üst düzey takımda mücadele eden Özsoy, aktif sporculuk kariyeri sonrasında Masterler-Veteranlar Liglerinde de forma giymekte idi.

Serkan Özsoy 4 kez U18 ve 8 kez de U21 Milli Takımlarında olmak üzere toplamda 12 kez Milli Formayı giymişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder