5 Haziran 2023 Pazartesi

PAŞABAHÇESPOR U17 TAKIMINDA DOLAYOBASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI


İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 10.Grubunu ikinci sırada tamamlayan Paşabahçespor U17 Yaş Takımında rakip belli oldu Dolayobaspor...

Yeşil-Kırmızılı ekibin antrenmanına bir ziyaret gerçekleştirerek hem gençlerin çalışmasını izledik, hem de takım Teknik Sorumlusu Fırat Önder'den bilgiler aldık.

" Bu sezon U17 Yaş Takımı olarak hedefimizi şampiyonluk olarak belirlemiştik, kısmet değilmiş. Kartalspor takımını şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. İki takım içinde çekişmeli güzel bir yarış yaşadık. Grubumuzu ikinci sırada tamamladıktan sonra diğer gruplardan gelecek rakibimizi heyecanla beklemekte idik. Hafta sonundaki maçların ardından rakibimiz Dolayobaspor takımı oldu. TFF İstanbul İl Temsilciliği tarafından Çarşamba günü açıklanacak Haftalık Maç Bülteninde nerede ve kaçta oynayacağımızı öğreneceğiz " 



" Hafta boyunca takım olarak çok iyi bir antrenman süreci yaşadık. Genç futbolcu kardeşlerim hedefe kilitlenmiş durumda ve Dolayobaspor'u mağlup edip Türkiye Şampiyonası Final Grup maçlarında oynamaya hak kazanmak istiyorlar. Tabii ki aynı heyecanı bizde yaşıyoruz. Bu zorlu sınavı aşıp ilk etaptaki hedefimize ulaşma niyetindeyiz. Ben bu kardeşlerime güveniyorum, Dolayobaspor maçının müthiş bir final karşılaşması olarak geçeceği düşüncesindeyim. Kulüp Başkanımız Coşkun Okur'a güzel bir Yaz'a giriş armağanı sunmayı çok istiyoruz." 

Dolayobaspor maçının hazırlıkları kapsamında hafta sonunda Beykoz İdmanyurdu ile bir hazırlık maçı yapan Yeşil-Kırmızılı ekibin gençleri mücadeleyi 6-0 kazandı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder