29 Ekim 2023 Pazar

BEYKOZ MASTERLER EVİNDE BEKLEMEDİĞİ BİR ŞOK YAŞADI !


İstanbul Veteranlar Futbol Liginde B Grubunda mücadele eden Beykoz Masterler Futbol Takımı Paşabahçe Stadında konuk ettiği İstanbul Rize Masterler Takımına 5-2 mağlup oldu.

Maçın öncesinde her iki takım da toplu fotoğraf karesini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısı ile Türk Bayrağı ile verdi. Beykoz Masterler Sk Takımı ise Cumhuriyet Bayramını kutlayan bir pankart da açtı.

İlk yarısı 1-1 beraberlikle kapanan mücadelenin ikinci yarısında ani çıkışlar ile birçok gol pozisyonu bulan İstanbul Rize Masterler Takımı mücadeleyi galip kapatırken Serkan ile bir penaltı atışından da yararlanamadı.

Beykoz Masterler SK Takımı ise bir türlü ideal kadrosu ile maçlara çıkmazken sakatlık yaşayan futbolcuların oldukça aradı. Bir de Ufuk'un sakatlanıp oyundan çok erken çıkması da işin tuzu biberi oldu gibi.

Sarı-Siyahlılar da İsmail Kurtuluş ile bir penaltı atışından yararlanamadı. İstanbul Rize Masterler Takımında 2 top direkten dönerken yüzde yüzlük net pozisyonlarda önce Kaleci Soner Keş'e ardından kötü son vuruşlara takılındı. 

Stat : Paşabahçe

Beykoz Masterler Sk : Soner, Barış ( Dk.41 Hakkı ), Haktan, Fatih, Menderes, Birol, Muhittin, Erdem ( Dk.56 Recep ),İsmail, Ufuk ( Dk.14 Serkan ), Özcan ( Dk.36 İbrahim  )

İstanbul Rize Masterler : Tayfun, Mehmet, Avni ( Dk.58 Vehbi ), Kalender ( Dk.58 Atilla ), Erkan ( Dk.52 Yasin ), Mehmet, Evren ( Dk.56 İslam ), Bünyamin, Ersin, Serkan ( Dk.56 Onur ), Hakan

Goller : Dk.24, Dk.54 Avni, Dk.29 ve Dk.59 İsmail Kurtuluş, Dk.37 Evren, Dk.62 Emin, Dk.67 Vehbi

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder