2 Kasım 2023 Perşembe

PAŞABAHÇE BŞK. COŞKUN OKUR, " GALATA MAÇINI KAZANIP DÜZLÜĞE ÇIKMAK İSTİYORUZ "


İstanbul Süper Amatör Ligde sezona çok iyi başlayan takımlardan olan Paşaşahçe'de geride kalan hafta sonunda Grubun genç ekiplerinden Bayrampaşa Teknik karşısında yaşanan mağlubiyetin stresi artık geride kaldı.

Yeşil-Kırmızılı Ekipte Coşkun Okur Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Galata maçını çok önemsiyor.

Başkan Okur zorlu Galata karşılaşması öncesinde yaptığı değerlendirmede ligin bu sezon birçok sürprizlerle başladığına vurgu yaparken, " Grupta ilk 5 haftalık görüntüye bakıldığında zirve yarışında ön plana çıkan takımların bir birleri ile yaptıkları maçların sürpriz sonuçlara açık olduğunu gözlemlemek mümkün. İyi gününde olan, galibiyeti daha fazla isteyen, çok çalışan takım başarıya ulaşmakta. Biz de sezonun ilk mağlubiyetini yaşadık ancak takılıp kalma düşüncesinde değiliz. Önümüzde çok uzun bir maraton bulunmakta, bu derenin altından daha çok sular geçecek" diye konuştu.

BAŞKAN OKUR, " ÜST DÜZEY BİR MAÇ BEKLİYORUM "

" Bayrampaşa Teknik maçının analizini teknik kadronun en ayrıntılı biçimde teknik kadromuz yaptı. Şimdi tüm dikkatlerimizi Galata maçına çevirmiş durumdayız. İlk 2 sırada yer alan Bağlarbaşıspor ve Galata'nın birer Bay haftaları olacak. Dolayısı ile grupta en avantajlı takımların başında gelmekteyiz. Galata maçından alacağınız galibiyet bizi müthiş derecede rahatlatacak. Konumuzu sağlama almış olacağız. Bu konuda herkes hemfikir, tüm dikkatlerimizi hafta sonundaki maça vermiş durumdayız " şeklinde konuşan Başkan Coşkun Okur müsabakanın üst düzey bir mücadeleye sahne olmasını beklediğini not düştü.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder