31 Ekim 2023 Salı

100.YIL CUMHURİYET KUPASINDA PAŞABAHÇE TAKIMI ŞAMPİYON OLDU


Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 100.Yılında yapıla etkinlikler kapsamında Gümüşsuyu Spor Kulübü tesislerinde yapılan U12 Yaş Futbol Turnuvasının final maçında Nişantepe Takımını 2-0 mağlup eden Paşabahçe Takımı Şampiyon oldu.


Saha : Gümüşsuyuspor Tesisleri

Paşabahçe U12 : Kaan, Hamza, Kutsal, Kayra ( Dk.31 Ferhat ), Esad, Yusuf, Ömer Asaf, Alperen ( Dk.31 Berat )

Yedekler : Selim, Berat Efe Öksüz, Berat Ata Onar, Bertu, Kerim, Çınar, Ömer

Nişantepe U12 : Eyüp, Hamza, Ömer Ali (  Çınar ), Ömer Okul ( Berat )

Goller : Dk.13 Yusuf, Dk.24 Hamza

Dk.13 Esat Galip Gümüşsu'nun pasında topla buluşan Yusuf  Kuru etkili bir vuruşla Paşabahçe'yi 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

Dk.24 Paşabahçe Takımının kazandığı serbest atışta topun başına geçen Hamza Oğuz Bayram mükemmel bir gole imza attı.




FİNAL PROGRAMINA İLGİ BÜYÜKTÜ

1 Ayı aşkın bir süredir Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerinde gerçekleşen müsabakalara toplam 3 grupta 14 takım katılım sağladı.

Hafta sonunda yapılan final günü etkinliklerine gerek protokol gerekse de seyirciler anlamında katılım bir hayli yüksekti.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, gün boyunca gelen konuklarını ağırlayıp turnuva hakkında bilgi aktarımında bulundu. Gelen isimler arasında Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkan Mahir Taştan, İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hikmet Baki, Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Başkan, Yönetici ve Antrenörler ile sporcu velileri yer aldılar.




Turnuvada Şampiyon olan Paşabahçe U12 Yaş Futbol Takımının Kupasını Protoke dahil isimlerden programı baştan sona takip eden Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av.Hikmet Baki, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile birlikte verdi.

Turnuvaya Beykoz dışından, Çekmeköy İlçesinden misafir olarak katılım sağlayan Turnuva İkincisi Nişantepe Takımının Kupasını ise Beykoz İlçesinin iki köklü kulüpleri olan Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ile Çubuklu Spor Kulübü Başkanı Coşkun Tosun birlikte taktim ettiler.




BİSK Sekreteri Mustafa Kaya’nın sunumunu yaptığı Kupa Merasimi programında katılan tüm takımlara Kupları ve Katılım / Teşekkür Belgeleri hazır bulunan diğer kulüp temsilcileri ve konuklar tarafından taktim edildi. Bazı takımlar ise başka programları veya geldikleri araçlarla ayrılmak zorunda kaldıklarından gün içinde aralarda verildi.

TAKIMLARA KUPA VE BELGELERİ VERİLDİ

Beykoz 1908 Takımının Kupası ve Katılım Belgelerini Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner ile Akbaba Mahalles Muhtarı Yüksel Kılıç, Anadoluhisarı İdmanyurdu Takımının Kupası ve Belgelerini ERHA Beykoz Sahibi Talip Ercan, Çubuklu Takımının Kupa ve Belgelerini Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal, Rüzgarlıbahçe Spor Kulübü Takımının Kupa ve Belgelerini Üsküdar Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Ayvaz, Örneköyspor Kulübünün Kupa ve Belgelerini Turnuva Koordinatörü Hakkı Baş, Tokatköyspor’un Kupa ve Belgelerini Erkan Balkan ile Cevdet Taşkıran, Turnuva Final Maçı Hakemine BİSK Başkanı Asım Özdemir teşekkür belgesini taktim etti.




ASIM ÖZDEMİR, “ HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM “ 

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir Kapanış Programında yaptığı konuşmada Turnuvanın 2 hafta sonra başlayacak U12 Ligi maçları için de güzel bir hazırlık süreci içerdiğine vurgu yaparken, “ Bilindiği üzer U12 Liginde resmi olarak puanlama yapılmıyor, ha takımlar kendi puanlamalarını yapıyorlar o ayrı konu. Biz Cumhuriyetimizin 100.Yılındaki bu anlamı turnuvada ilk kez bir puanlama yaptık, çünkü şampiyon takımı ve dereceye girenleri belirlemek istiyorduk. Ben katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Her ne kadar Turnuvadan bir şampiyon takım çıkmış ise de katılım sağlayan tüm takımlar bizlerin gönlünde birer şampiyondur. Ben turnuvada emeği geçen herkese de ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum. Çok güzel ve renkli bir final programı yaşadık. Özellikle de ailelerin, velilerin katılımının yüksek olmasını son derece anlamlı buldum “ diye konuştu.




COŞKUN OKUR, “ MÜZEMİZİN EN ANLAMLI KUPASI OLACAK “

Turnuvada Şampiyon olan Paşabahçe Spor Kulübünün Başkanı Coşkun Okur ise Türk Futboluna uzun yıllardır hizmette bulunmalarına vurgu yaparken, “ Cumhuriyetimizin 100.Yılı gibi son derce önemli bir tarihe rast gelen turnuvada şampiyon olmanın gururunu da yaşamaktayız. Müzemizde birçok kupa bulunmakta ancak en anlamlı kupanın bu kupa olduğunu da söylemek isterim. Tüm futbolcularımızı ve onları yetiştire antrenörlerimize de ayrıca teşekkür etmek isterim “ dedi.

Cumhuriyetimizin 100.Yılında düzenlenen U12 Ya Futbol Turnuvası takımların çektirdikleri fotoğrafların ardından sona erdi.

NOT : Turnuva Final Günü Fotoğraflar Albümü / Facebook-ERHA Beykoz Profilinde yayında, oradan ulaşabilirsiniz


TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder