5 Ekim 2023 Perşembe

İBB BAŞKAN EKREM İMAMOĞLU BEYKOZ KORUSU KIR BAHÇESİ İNŞAATINI DENETLEDİ


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz Korusunda eski Dilrüba Çay Bahçesinin yerine yapılmakta olan Beykoz Korusu Kış Bahçesi Sosyal Tesis inşaatın denetledi.



Burada işi yürüten Müteahhit Firma ve İBB görevlilerinden proje hakkında bilgi edinen İmamoğlu, çalışmaların biran önce tamamlanmasını isteyip burada hep birlikte kahve içelim dedi.

İmamoğlu'nu programına katılan Beykoz İlçesi Mahalle Muhtarları kendi sorumluluk alanlarındaki problem be beklentilerini ayaküstü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na aktardılar. 

Ekrem İmamoğlu'nu Beykoz Korusu girişinde CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz ve İBB Meclis Üyeleri Gülay Demirel ile Cemal Sataloğlu, Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden Süha Pekkip, Gülsüm Yılmaz, Bahar Doğru, Aydın Habil ve İlçe Teşkilatının bazı üyeleri karşıladı.

İnşaat alanına giriş yapan İmamoğlu'na Proje Mimarından bilgi aktarımında bulunuldu. Bazı noktalarda projeye ait kendi görüşlerini de aktaran Başkan İmamoğlu ardından Havuz etrafında inceleme turu yaptı. Burada arka planda olan bazı ağaçları gösteren İmamoğlu riskli bulunan ağaçlar ile ilgili bir çalışma yapılıp yapılmadığını sorup tehlike oluşturup oluşturmayacağının incelenmesini istedi.

İmamoğlu özel işletmeden aldıkları yerin bundan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulacağını bu aşamada belli bir süre gecikme yaşandığını söyledi.







TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder