5 Ekim 2023 Perşembe

BEYKOZ ELMALISPOR'DA TATLI MI TATLI BİR İDMAN SONRASI YAŞANDI!


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Beykoz Elmalıspor'da ligin başlamasına sayılı günler kala tempo arttı.

Hafta içleri Paşabahçe Stadında devam eden antrenmanlarda neşe hakim. Teknik Sorumlu Sabri Çiçek Yönetiminde yapılan çalışmalarda hem fizik kondisyon hem de taktiksel anlamda bir program sahaya yansıtılıyor.

Beykoz Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal bu sezon da mahallelerini ligde en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacaklarına vurgu yaparken, " Antrenmanlarımız neşeli biçimde devam ediyor, biz gerçekten de bir aile ortamı yaratma gayretindeyiz. Futbolcularımız üzerinde hiçbir hedefsel bir baskı kurulması mümkün değil. Galibiyetlere sevinir, mağlubiyetlere üzülür ve nedenlerini her maç sonunda masaya yatırırız " diye konuştu.





Başkan Adem Ünal boş yere takımda bir aile ortamının olduğunu boş yere söylemediğini ifade ederken, " Bunun en son örneğini son antrenmanımız sonrasında gördük. Takım Antrenörümüz Sabri Çiçek evinden eşinin yaptığı ev baklavasını getirdi idman sonrasında sürpriz yaptı. Bu sezon bu türden sürprizler gerek bizlerden gerekse de futbolcu kardeşlerimizden gelecek. " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder