3 Ekim 2023 Salı

Ö.FARUK SÖKMEN, " LİGİN İLK HAFTASINDA SÜRPRİZ YAŞANMADI DEĞİL "


Değerli takipçilerimiz hafta sonu itibarı ile A Takım kategorilerinde müsabakalar başladı. Beykoz Takımları içinde Ortaçeşme ve Beykoz 1908 takımlarının maçlarını izleme fırsatım oldu.

Sezonun saat itibarı ile ilk başlayan maçında Paşabahçe deplasmanda Güngörenspor'u mağlup ederek iyi bir giriş yaptı. Ben Yeşil-Kırmızılı ekibin birkaç hazırlık maçını takip ettiğimden müsabaka öncesi acaba kötü bir sürpriz de yaşarlar mı diye aklımdan geçmedi değil. Bu galibiyet Paşabahçe açısından müthiş bir moral -motivasyon da sağlayacak gibi... hafta sonunda Gülsuyu maçını kazanırlarsa Gökhan Baladin Hoca 1 haftalık Bay geçilecek arada takımı tam rayına sokacaktır.

Beykoz 1908-Büyükçekmece maçını stattan takip ettim...vallahi ne diyeceğimi, ne yazacağımı şaşırmış durumdayım...çünkü sahada futbol namına bir şey gören var mı ki! kimi anlarda 6 kişi ile savunmada kaldılar, atağa çıkaracak oyuncuları yok, gol yollarında zaten sıkıntı yaşar. Nasıl yapılır edilir ancak bu takımın işi hiç de iç açıcı değil.

Ortaçeşmespor'a gelince, geçen seneki üst düzey oyuncularından mahrum çıktıkları bir maç oldu. Maçın ilk bölümlerinde Üsküdar Anadolu Takımından ligin üst düzey oyucularını da görünce acaba fark mı atacaklar? diye aklımdan geçmedi değil. Neyse ki o kadar sıklet farkına karşın iyi direnç gösteriler, Bayram Uçar'ın serbest atışta direkten dönen topu da gol olsa çok iyi olacaktı ancak kısmet değil.

Bir diğer takımımız olan Anadoluhisarı İdmanyurdu aldığı farklı mağlubiyetin analizini kendi içinde yapacaktır, ancak ben dahi bu kadar fark beklemiyordum. İzlemediğim bir maç hakkına teknik detaylar yazma durumum olmasa da hazırlık maçlarındaki olumlu izlenime şahitlik eden biri olarak şok yaşamadım desem yalan olur.

Kavacıkspor'a ise diyecek kelimem hela olsun...Erdem Kodalak hocam başta olmak üzere tüm takımı kutluyorum. TFF Bal Liginde 2 sezonluk macerası sonunda müthiş bir geri dönüş yaptılar Sal da...

Bu arada benim de alanım olan altyapı maçlarını da vaktim yettiğince takip edeceğim. Öte yandan Gümüşsuyuspor tesislerindeki 100.Yıl Cumhuriyet Kupası maçlarının başlaması beni de heyecanlandırmadı değil. U12 Yaş kategorisi takımlarını yine vaktim elverdiğince talip etmeye çalışacağım.

Herkese güzel bir hafta diliyorum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder