5 Ekim 2023 Perşembe

ORTAÇEŞME MASTERLER'DA ÖNCE MAÇ SONRA ÇORBA-KÜNEFE GÜNLERİ YENİDEN BAŞLADI


İstanbul Masterler Liglerinde 2023-24 Sezonu müsabakaları başlarken Elit Master Ligde Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşme Masterler takımı sezonun ilk maçını geride bıraktı.

Kaynarca Stadındaki ilk maçına çıkan Bordo-Beyazlı ekip CSK 04 Fk Takımı ile sağanak yağmur altında oynanan mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Bordo-Beyazlı ekip müsabakaya Kalede Hami Tatoğlu, Turgay Kaya, Selim Güler, Fatih Akbay, Turgay Gedik ( Dk.50 Fidel Kurtuluş ), Ahmet Demirkol, Turgay Uzunoğlu, Adem Ünal, Hasan Remzi Kurt ( Dk.35 Uğur Ergu ), Fırat Uzun, Eren Akyıldız'dan  oluşan bir kadro ile çıktı.




Sahada üst düzey bir mücadele örneğine şahitlik edilirken, her iki takım da  kazanmak için varını yoğunu ortaya koydu. 40.Dakikada Yetenekli forveti Eren Akyıldız ile bulduğu golle müsabakada 1-0 öne geçen Beykoz ekibimiz 15 dakika sonra rakibinden gelen gole karşılık veremeyince ilk maçından tek puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Ortaçeşme Masterler takımında maçın ardından geçmiş yıllarda da olduğu gibi Çora, Künefe etkinliğinde sezonun ilk buluşması da gerçekleştirildi.



Ortaçeşme Masterler Takımı sezonun ikinci maçına Pazar Günü Beykoz Stadında çıkacak. 17.00'de başlayacak mücadelede rakip ise BNG Lift Samandıra Veteranlar takımı.

ADEM ÜNAL / ER-HA BEYKOZ

2 yorum:

  1. Tebrikler Arkadaşlar, Birlik beraberliğiniz bozulmasın . Keyif Almaya devam.

    YanıtlaSil
  2. Tebrikler Beykoz'umuzun güzel çocukları...

    YanıtlaSil