5 Ekim 2023 Perşembe

PAŞABAHÇESPOR'DA GÜLSUYU MAÇI HEYECANI HAKİM


İstanbul Süper amatör Lig 5.Grubunda haftanın maçı olarak nitelendirilen karşılaşmada Gülsuyuspor'u konuk edecek olan Paşabahçe'de bu zorlu maçın son antrenmanları yapılmakta.

Beykoz temsilcisi ilk haftayı maç yapmadan geçen Gülsuyuspor'u mağlup edip daha sonra Bay haftası nedeniyle oluşacak 15 günlük sürede takımı tam olarak hazır hale gelmesini bekleyecek.

Paşabahçe Kulübün deneyimli yöneticilerinden Bülent Öztürk ve bu sezon takımda sorumluluk alarak Futbol Şube Sorumluluğu gibi önemli bir görev üstlenen genç yönetici Neşet Aksu ER-HA Beykoz'a özel açıklamalarda bulundular...

Paşabahçe olarak sezona yenilenmiş bir kadro ile başladıklarının altını çizen ikili, " Sezona biraz zorlansak da deplasman galibiyetiyle başlamak moral-motivasyona direk etki etti. Hafta içindeki antrenmanlarda bunun izlerini görmek mümkün oldu. Pazar günü Paşabahçe Stadında bu sezon ilk kez resmi maçımızda Gülsuyuspor'u konuk edeceğiz. Rakibimiz her zaman üst düzey kadro kuran bir takım, dolayısı ile zor bir maç daha yaşayacağız. Alacağımız galibiyetin anlamı büyük olacak. Takımda herkes bunun bilincinde, her şeyin hayırlısı diyelim " şeklinde açıklamada bulundular.

Paşabahçe Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada ise Pazar Günü oynanacak müsabaka için camiaya yapılan çağrı ile tribünlerin dolu olması istendi.

Paşabahçe-Gülsuyuspor karşılaşması 8 Ekim Pazar Günü Saat 14.00'de başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


1 yorum: