9 Kasım 2023 Perşembe

BEYKOZ ELMALISPOR EVİNDE İLK GALİBİYET PEŞİNDE !


İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda Cumartesi günü sezonun 3.hafta karşılaşması kapsamında Sancaktepespor'u konuk edecek olan Beykoz Elmalıspor'dan galibiyet sesleri yükseliyor.

Sezonun ilk maçında Beykoz Stadında Atalarspor'u konuk eden Bordo-Yeşilli ekip müsabakadan beklemediği bir mağlubiyet ile ayrılmıştı. İkinci hafta karşılaşmasında Paşabahçe Stadında grubun bir diğer Beykoz İlçesi temsilcisi olan her ne kadar deplasman maçı görünse de Soğuksuspor'u 2-1 mağlup ederek moral kazanan Beykoz Elmalıspor Cumartesi günü kendisi gibi 3 puana sahip Sancaktepespor'u Paşabahçe Stadında ağırlayacak.

Beykoz temsilcisinde Başkan Adem Ünal mücadele öncesinde yaptığı açıklamada maça galibiyet parolası ile hazırlandıklarını söylerken, " Özellikle iç saha maçlarından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu kapsamda gördüğümüz maçlardan Sancaktepe mücadelesini kazanıp bir seri başlatmak istiyoruz. Her iki takım için zor bir maç olacak gibi, daha az hata yapan daha fazla galibiyet için çaba sarf eden 3 puanı alacaktır. Tabii ki de bu biz olmalıyız diye de düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Beykoz Elmalıspor-Sancaktepespor karşılaşması 11 Kasım Cumartesi Günü Saat 13.00'de Paşabahçe Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder