9 Kasım 2023 Perşembe

BEYKOZ MASTERLER BAŞKANI ZAFER BAŞ'TAN FORMA SPONSORU SEDAT KABA'YA TEŞEKKÜR VAR


İstanbul Veteranlar Futbol Ligi temsilcilerinden olan Beykoz Masterler SK Futbol Takımında forma reklam sponsoru Sedat Kaba'nın KMT Steel Trade LLC Firması oldu.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş aynı zamanda kadrolarında yer alan bir isim de olan Sedat Kaba'ya teşekkürlerini iletirken, " Beykoz İlçe spor camiasında önemli bir yeri olan değerli işadamı Sedat Kaba'ya takımımıza vermiş olduğu destekten dolayı şahsım, yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve futbolcularımız adına teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsun " diye konuştu.




İstanbul Veteranlar Futbol Liginin bu sezon merhum Fatih Mumcu Sezonu olarak gerçekleşmesinden dolayı da memnunluk duyduklarını ifade eden Başkan Baş, " Beykoz'un değerli bir kardeşimiz olan Merhum Fatih Mumcu kardeşimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Yer aldığımız B Grubundaki 5.maçımızı Pazar Günü Paşabahçe Masterler Takımı ile yapacağız. Güzel ve oldukça tempolu bir maçın geçmesini bekliyorum. Geçen hafta sonunda aldığımız galibiyete morallerimizi düzeltti. Oldukça geniş ve tecrübeli isimleri de barındıran bir kadromuz olmasına karşın sakatlık ve iş saatlerinin çakışması nedeniyle bir türlü tam kadro maçlara çıkamadık. Bu da her maç için farklı taktik ile maça çıkmamızı mecbur kılıyor. Yoksa grupta en güçlü kadrolardan biri bizde bulunmakta. Paşabahçe Maçında alacağımız galibiyetin takıma katkısı çok büyük olur. Bu nedenle sahada hangi arkadaşım forma giyerse giysin bu formanın 115 Yıllık bir mazisi olan Şanlı Beykoz'un Veteranlar-Masterler Liglerindeki temsilcisinin forması olduğunu kimse unutmamalı. " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder