11 Kasım 2023 Cumartesi

BEYKOZ İDMANYURDUSPOR, GÜZELCESPOR İLE BERABERE KALDI 1-1


İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grubuna dahil mücadelenin adresi Tekke Mevkiinde Kanlıca Stadı idi.

Beykoz İdmanyurdu üst sıralardan kopmama niyetiyle Güzelcespor'u galibiyet beklentisi ile konuk etti. Maç zaman, zaman fırtınaya dönüşen sert hava şartlarında oynandı. 

Her iki takım bir birler ile mücadelenin yanında rüzgarda topun sahibi olup olumlu kullanabilmek için yoğun çaba sarf ettiler. Maç karşılıklı gollerle 1-1 berabere sonuçlandı


Stat : Kanlıca Stadı

Hakemler : Ulaş Can Köylü, Ali Kaan Meriç, Muhammed Akçaoğlu 

Beykoz İdmanyurduspor : Ahmet Talha, Fırat, Mustafa Taha, Aral, Aziz İbrahim, Caner, Taha,Emir Batu ( Dk.75 Muhammed Seymen ), Alparslan ( Dk.46 Mustafa Kaan ), Emrah Rafet, Ekim Can 

Yedekler : Mehmet Ali, Cenk Baki, Ömer, Gökhan, Furkan, Mehmet Yusuf, Kuzey, Furkan Taha

Antrenör : Yasin Sakaloğlu

Güzelcespor : Mustafa, Çağdaş, Can, Kıvanç, Muhammed ( Dk.80 İsmail Umut ), Abdullah Kadalak, Abdullah Özdemir, Burak ( Dk.50 Yunus ), Kenan ( Dk.75 Diyar ), İsmail Aksu, Efe

Yedekler : Yağız , Furkan, Faruk, Berzan, Mustafa, Tugberk, Yunus

Antrenör : Adnan Toros

Goller : Dk.51 Emir Batu, Dk.60 Abdullah Özdemir 


Dk.7  Beykoz İdmanyurdu takımı adına uzaktan kaleyi ilk şut Emir Batu ile gelirken pozisyon autla neticelendi.

Dk.30 Beykoz İdmanyurduspor'da Emrah Rafet ile kullanılan korner atışından gelen topa yükselen Kaptan Aral Okumuş'un kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

Dk.38 Ev sahibi takım atağında topla buluşan Emrah Rafer'un uzaktan sert şutunda top Kaleci Mustafa da kaldı.

Dk.51 Beykoz İdmanyurdu takımında Aziz İbrahim'in kullandığı taç atışından gelen topu Ekim Can Karakuş arkaya indirdi topla buluşan Emir Batu sol çaprazdan yakın direk yönüne yaptığı vuruşla takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı.

Dk.53 Sol kanattan kullanılan korner atışından gelen topa yükselen Kaptan Aral Okumuş'un vuruşunda top yandan auta çıktı.

Dk.60 Güzelcespor takımı rakip ceza alanına bakan sağ taraftan bir serbest atış  kazandı. Topun başına geçen Abdullah Özdemir'in vuruşunda falso alıp barajı geçen top sol köşeden ağlarla buluşuna durum eşitlendi.

Kalan dakikalarda rüzgarın fırtınaya da döndüğü anlara şahitlik edilirken, maçtaki tempo hiç düşmedi, her iki takım galibiyet için yüklense de galibiyeti getirecek golü bulamadı ve maçta 1-1 beraberlikle tamamlandı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder