8 Kasım 2023 Çarşamba

MHP İLÇE TEŞKİLATI SPOR KULÜPLERİ ZİYARETLERİNE RÜZGARLIBAHÇE'DEN BAŞLADI


Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Emre Çömlekçi Başkanlığımda ilçede aktif bir siyaset seyri izlemeye devam ediyor.

Ev, Mahalle, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerinin ardından İlçedeki Spor Kulüplerine de ziyaretlere başlayan MHP İlçe Teşkilatının bu kapsamdaki ilk ziyaret ettiği Spor Kulübü Rüzgarlıbahçespor oldu.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Rüzgarlıbahçe Spor Kulübünün gerek sportif gerekse de sosyal sorumluluk anlamında yapmış olduğu projeleri yakından takip ettiklerini söylerken, " Bu anlamda Beykoz'da çok özel bir yeri olan Rüzgarlıbahçe Spor Kulübüne Başkanları Bayram Taşkıranlar, önceki dönem Başkanı Fatma Taşkıranlar nezdinde sevgi ve muhabbetlerim sunuyorum. Özellikle de özel gereksinim çocuk ve gençler için de yapmış oldukları Hippoterapi ( At Terapisi ) anlamındaki çalışmaları nedeniyle de ayrıca kutluyorum. Bu arada Beykoz İlçesinde Futbol anlamında en üst lig olan TFF Kadınlar Futbol Liginde yıllardır mücadele veren kardeşlerime de bu anlamda kapılarını açtıkları için de teşekkür ediyorum. Biz ilçede herkesin, 7'den 70'e herkesin kadın, çocuk ve gençleri ile sporla buluşmasını destekliyoruz. Rüzgarlıbahçe Spor Kulübünün de bu anlamda ilçe yere yöneticileri tarafından desteklenmesini bekliyoruz " diye konuştu.




Öte yandan aynı zamanda MHP Beykoz İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı olan Rüzgarlıahçespor'da uzun yıllar gerek antrenör, gerekse de Yönetim Kurulu Üyeliği de yapan Özkan Baş'a yetiştirdiği sporculardan özel bir sevgi vardı. Sporcuları ile hasret gideren Baş her zaman kulübünün yanında olacağının mesajını da verdi.



MHP Beykoz İlçe Teşkilatının başlatmış olduğu Spor Kulüpleri ziyaretinde İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, İlçe Başkan Yardımcıları Özkan Baş, Adem Civelek, İsmail İrgören, Mehmet Çürüksu, Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Bülent Gökdağ, Bölge Başkanı Şenol Gör katılımcılar arasında idi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder