24 Kasım 2023 Cuma

DİLNUR SU TOMAR GÖZÜNÜ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA DİKTİ


Kocaeli'nde düzenlenen İller Arası Türkiye Karate Şampiyonasında Tatemiye çıkan Dilnur Su Tomar kilosunda 3.oldu.

Beykoz İlçesi Spor Camiasından Mehmet Ali Tomar'ın kızı olan Dinur Su başarı basamaklarını birer, birer çıkarken, hiçte aceleci değil.

Babasının teşviki ile spora yönelen ve Karate sporunu tercih eden Dilnur Su Tomar vakit buldukça babası ile birlikte Kavacıkspor Takımının maçlarını izleyip tribünlerden destek vermekte.

Karate sporunu çok sevdiğini söyleyen Dilnur Su kendisine hedef olarak Türkiye Şampiyonası müsabakalarını belirlemiş durumda. 2011 doğumlu genç sporcu önünde uzun yıllar olduğunu söylerken katılacağı her bir şampiyonanın kendisine olan güveni attırmakta olduğunu söyledi.




Şimdilerde Adana'da düzenlenecek Türkiye Karate Şampiyonası için antrenmanlarına devam eden Dilnur Su'nun en büyük destekçileri ise Ailesi...Ocak ya da Şubat Ayında yapılması düşünülen Türkiye Şampiyonasına mutlak surette katılma niyetinde olduğunu söyleyen başarılı sporcu antrenmanları dışında internet ortamında şampiyon sporcuların müsabakalarını da izleyip kendisine özel mücadele stili oluşturmak da istemekte.

Dilnur Su Tomar'ın Babası Mehmet Ali Tomar, her ailenin çocuklarını mutlak surette bir spor dalı ile buluşturmasını isterken, kendilerinin de aile olarak kızları ile gurur duyduğuna vurgu yaptı.

Kocaeli Üniversitesinde düzenlenen İller Arası Karate Şampiyonasının kızı için müthiş bir deneyim olduğunu söyleyen Tomar, her zaman kızının yanında olacaklarını ifade edip, " Yaşı daha çok küçük ama bu spora öylesine gönül verdi ki bize de iyi ve kötü anlarında sürekli yanında olmak düşer. Her şampiyona kişisel gelişimi için büyük katkı sunmakta. İnşallah ileriki yıllarda onu çok daha başarılar kazanmış halde görmek nasip olacak " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder